EU4AGRI: Poziv na informativni sastanak u Širokom Brijegu

Ured Vlade ŽZH za europske integracije u suradnji s projektom EU4Agri organizira informativni sastanak povodom objavljenog javnog poziva vrijednog 3,2 milijuna KM za podršku investicijama u preradu i marketing poljoprivedno-prehrambenih proizvoda.

Sastanak će se održati u srijedu, 20. travnja 2022. godine, u hotelu Park s početkom u 10:00 sati.

Na javni poziv mogu se prijaviti obrti, poduzetnici, udruge i poduzeća, mikro, mala i srednja poduzeća te svi projekti koji se isključivo odnose na proizvodnju proizvoda za ljudsku prehranu, a u sklopu sektora: prerade voća, prerade gljiva, ljekobilja, začinskog bilja, vinarstva, prerade maslina, prerade povrća, prerade mlijeka, prerade meda, prerade mesa, prerade jaja, prerade i konzerviranje ribe i prerade žitarica.

Podnositelji prijava mogu podnijeti samo jednu prijavu na ovaj javni poziv te za projekte definirane ovim javnim pozivom isključivo samostalno.

Prijave se mogu podnijeti od 5. svibnja do 7. lipnja 2022. godine do 17:00 sati.

Svoj dolazak potvrdite najkasnije do utorka, 19. travnja 2022. godine do 12:oo sati na službeni e-mail Ureda [email protected], priopćeno je iz Ureda Vlade Županije Zapadnohercegovačke za europske integracije.

(www.jabuka.tv)1 komentar

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.