ESPN: “Kad je Jerry čuo ponudu za Zupca, nastao je urnebes”

Ivica Zubac ostavio je odličan dojam u nepuna dva mjeseca koliko je član Los Angeles Clippersa, a posebno je interesantan način kako je stigao u najbolju momčad LA-a.

Jerry West je 40 godina proveo u Lakersima, prvo kao igrač, kasnije trener i generalni menadžer, a proteklih dvadeset godina iskristalizirao se kao jedan od najboljih izvršnih direktora u NBA ligi, piše Sport klub.

Zašto je to tako posvjedočili smo i u nedavnoj razmjeni igrača u kojoj je Ivica Zubac zajedno s Michaelom Beasleyjem preselio u Clipperse, dok je Mike Muscala postao novi član Lakersa. West proteklih godina radi u Clippsima kao član odbora te savjetnik generalnog menadžera Michaela Wingera.

Na jednoj privatnoj večeri, West je prijateljima ispričao što se to događalo u večeri spomenutog tradea.

Nedugo nakon što je formalizirao trade za Ivicu Zupca, West se našao s prijateljima na večeri. Nije mogao vjerovati načinu kako je uspio dovesti Zupca. Nije niti pomišljao da bi ga se Lakersi riješili, a ostao je šokiran kada je dobio poziv Magica Johnsona. Dakle, Lakersi su nazvali Clipperse s ponudom, a West nije niti sekunde dvojio. Dok je prijateljima prepričavao događaj, stolom se razlomio glasan smijeh, piše ESPN.


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.