EPP podržao Martina Raguža i HDZ 1990 na predstojećim izborima

Joseph Daul, predsjednik EPP-a, najveće političke grupacije u Europi u video zapisu u kojem je danas uputio potporu Martinu Raguž, kandidatu za člana Predsjedništva BiH i HDZ-u 1990 na predstojećim izborima.

“Dragi predsjedniče Raguž, dragi simpatizeri i članovi HDZ-a 1990, zadovoljstvo mi je i čast da Vam uputim poruke podrške na predstojećim izborima. Ponajprije, želim Vam čestitati u ime EPP-a i u svoje osobno ime”, kazao je Daul.

Joseph Daul je istaknuo kako EPP podržava politiku koju zagovara Martin Raguž i HDZ 1990 jer je to politika koja vodi stvaranju europske, demokratske, prosperitetne i zaposlene Bosne i Hercegovine u kojoj će svi državljani imati ista prava i biti podjednako tretirani pred zakonom.

“EPP je uvijek podržavala europsku integraciju BiH i dalje ćemo nastaviti to da radimo. Vaša zemlja treba prvo da napravi unutarnje reforme i rješi političku i socijalnu krizu a zatim da počne pisati jednu novu stranicu svoje povijesti. Prioritet je obračun s korupcijom i nezaposlenošću, razvoj ekonomije kao i reforma pravosuđa i adminstracije. Politika treba stvarati ozračje u kojoj će poštivanje i razumjevanje vaših različitosti biti primarni cilj”, istaknuo je Daul.

Josep Daul se zahvalio Ragužu na europskim vrijednostima koje propagira u Bosni i Hercegovini i trudu kojeg ulaže da bi se zaustavio tzv. ‘slobodan pad’ u kojem se Bosna i Hercegovina našla.

“Svjestan sam da radite na izgradnji temeljnih političkih vrijednosti i vjerujem da će birači politiku lojalnosti i povjerenja prepoznati u nedjelju, na dan izbora. S obzirom da sam svjestan da je tvoja politika u skladu sa europskim vrijednostima, želim ti jako dobre i uspješne izbore”, zaključio je Daul.

(www.jabuka.tv | Foto: Domagoj Ledić)


Nema komentara

  • Na ovo drug Čović i njegovi pioniri imaju reć ovo: Martine ti još ne kopčaš da tribaš dobit podršku od Hrvatskog, ponavljam HRVATSKOG naroda a ne od nekih nabiguza iz Europe. Za frank-TKO SE ZADNJI SMIJE NAJSLAĐE SE SMIJE. hahahhahahhahhahahhahahaahhahahahahahahahahahahhahahahahahhahahahahahh

  • Čim te ovakvi podržavaju pušiona . Ako te hrvatski narod ne podržava uzalud ti trud. Vidio si šta se dogodi sa NSRZB, vidio si šta bude sa izdajicama svoga roda, vidio si šta sa njim uradiše oni koji su za njega glasovali, oni koji su ga postavljali kao kukavičje jaje našem našem narodu. Narod i obitelj jedini imaju trajnu snagu pa se zato ovi masoni silno trude kako bi uništili obitelj a time i narod. Nakon toga postaješ samo broj i brojeve je lako rasuti. Zato podržite Čovića koji od devedesetih vodi istu politiku, politiku koju želi većina njegovog naroda. Podizali su optužnice protiv njega bez dokaza. zaplašivali ga godinama ali boje se naroda jer narod skupa sa svojim fratrima najbolje zna tko je naš.

  • Ma možete govoriti o Čovići što hoćete…s puno toga se i ja slažem..lopov je ko i drugi…ali ima apsolutnu potporu Hrvatskog naroda i Hrvatskih glasača i to treba poštivati…..a ne izraditi i prevariti narod kao proteklih godina Lijan,Hsp i devedesetka za koje na prethodnim izborima niko nije glasao a usudili su se pogaziti izbornu volju hrvatskog naroda

  • Podrška ovih pučana je skoro od riječi do riječi ista i Draganu Čoviću i HDZ-u. Samo to neki mediji ne obljavljuju. To ne znači ništa. Glasuju Hrvati. A jedini hrvatski predstavnik je Čović. On to i kaže tako. Ne ponižava vlastiti narod pljujuć mu u lice i gazeći njegovu izbornu volju kao što to čini Raguž i Budimir koji čim odo u Bosnu govore kako će zastupati sve građane. Ozbiljno! Pa imali smo to 8 godina u liku i djelu druga Komšića. Nećemo novog Komšića valjda dobiti na daleko perfidniji način.

  • A ko je taj EPP i daje podršku Ragužu.Jesu li to masoni,kršćani,protestanti zna li iko.Martine da znaš da se Šantić vrti oko dr.Zelenike.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.