Emotivan dokumentarac o tragično preminulom glumcu Heathu Ledgeru

Prvi trailer za dokumentarni film o tragično preminulom australskom glumcu Heathu Ledgeru simbolično je predstavljen u utorak 4. travnja – na dan na koji bi proslavio 38. rođendan.

Film “I Am Heath Ledger” premijerno će biti prikazan na Tribeca Film Festivalu 23. travnja, a u njemu će biti sakupljene nikada prije viđene snimke australskoga glumca koji je u dobi od 28 godina preminuo od slučajnoga predoziranja. Osim njegovih privatnih snimki, u filmu će njegovi najbliži govoriti o njemu: sestra Kate Ledger, prijatelj Ben Harper, bivše djevojke Christine Cauchi i Naomi Watts te brojni drugi kolege i prijatelji iz filmske industrije, piše Gloria.hr.

Snimke prikazuju Ledgera u njegovu prirodnom okruženju: nasmijana, u društvu prijatelja te uvijek s kamerom u ruci. To su bezbrižni, nefiltrirani trenuci u kojima je uhvaćeno njegovo potpuno uživanje u životu. Ipak, u dokumentarcu se daje naslutiti i njegova unutarnja borba s novostečenom slavom. Želio je uspjeti i postati slavan, ali kada je sve to jednom stekao više mu se nije sviđalo. Uvijek je naglašavao kako neće dopustiti da ga uspjeh promijeni. Pogledajte prvi trailer za emotivan dokumentarac o tragično preminulom glumcu!

(www.jabuka.tv)
Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.