Elvedina Muzaferija na prijamu u sjedištu ASA CENTRAL osiguranja

U ASA CENTRAL osiguranju u četvrtak, 21. prosinca organiziran svečani prijam za Elvedinu Muzaferiju.

Za izuzetan doprinos razvoju sporta i afirmaciji BiH, kao najveće priznanje Bosne i Hercegovine, Elvedina je i dobitnica državne nagrade za sport.

Već tri godine ASA CENTRAL osiguranje, kao Društvo koje prepoznaje dobre sportske i ljudske priče, ulaže u njih i podržava ih na njihovom putu ka uspjehu. Jedna takva pozitivna priča je Elvedina Muzaferija.

U sjedištu Društva organiziran je prijam na kojem je Elvedini pružena i moralna podrška pred predstojeća natjecanja.

S ponosom ističemo kako smo pravovremeno prepoznali i pružili podršku jednoj izuzetno pozitivnoj ljudskoj i sportskoj priči. Elvedina je postala ne samo izvor inspiracije za mlade, već i za širu društvenu zajednicu. Njezini rezultati su jasan dokaz da uspjeh nije rezultat slučajnosti, već plod marljivog rada i predanosti.

Imamo čvrsto uvjerenje da je pred njom sjajna sportska karijera, i s veseljem očekujemo njezinu daljnju izvanrednu izvedbu na svim nadolazećim natjecanjima. Želimo joj neizmjernu sreću i uspjeh u svim budućim sportskim podvizima, izjavio je član Uprave Društva Adnan Hodžić.

Izuzetna mi je čast i zadovoljstvo boraviti u sjedištu ASA CENTRAL u Sarajevu. Želim iskazati najiskreniju zahvalnost ASA CENTRAL osiguranju za sve što su do sada učinili za mene i moju sportsku karijeru. Obećavam da ću uložiti maksimalan trud u narednim natjecanjima i dati sve od sebe kako bih opravdala povjerenje koje mi je pruženo. Hvala na podršci. Radujem se što ću dijeliti svoj put s vama, rekla je Visočanka Elvedina.

*Sponzorirani članak