Ella Dvornik stiže u Mostar na Sajam Good life

Pozdravimo ljeto, poželimo dobrodošlicu jeseni na najbolji mogući način, prakticirajući zdravi stil života kakav promovira i drugo izdanje Sajma za poboljšanje kvalitete života Good Life.  Sajam priređujemo u danima vikenda 22. i 23.9.2018. na platou Mepas Mall-a u Mostaru u vremenu od 10 – 20 sati.

Osim izložbenog/prodajnog dijela, sajam će ponuditi i bogat programski sadržaj uz savjete kako provoditi zdravi način života, preko prehrane, fizičke aktivnosti, ali i brige za ljepotu, zatim očuvanje životne sredine kroz zaštitu okoliša, energetsku učinkovitost i sve što doprinosi boljoj kvaliteti života, poput putovanja, dodatne edukacije i drugoga.

Od programskih sadržaja izdvajamo:

-PREDAVANJE/TRENING s fitness trenericom  Marinom Šimunović, vlasnicom licenci za Total Body Coach kod Marina Bašića i Hard Body kod Tomislava Dolušića.

-PREDAVANJE/RADIONICA/GLAZBENI PROGRAM

PREDAVANJE  o važnosti zdravih životnih navika, prednosti života na selu…

RADIONICA “Glas, tijelo, duh – iskustveno glazbena radionica” za sve one koje zanima osobni razvoj, možda imaju problema s tremom, sramom, strahom od javnog nastupa, za one koji bi se voljeli izraziti kroz glas, tijelo, duh i sve to integrirati u cjelinu te uživati u vlastitom glasu, zapjevati i pustiti se bez granica, onda je ova radionica za vas.

GLAZBENI PROGRAM činit će dance hitovi 90-ih, a gošća (tri u jedan od predavanja, preko radionice, do koncerta) je IVANA BANFIĆ.

-KULINARSKI SHOW donosi iskustva pripreme tradicionalne hercegovačke hrane na zdrav način.

-WORKSHOP: Kako napisati blog i postati uspješan?

Gošća:  Ella Dvornik – lifestyle i travel blogerica, čiji rad prate stotine tisuća ljudi iz cijeloga svijeta. U prošlosti se bavila i glazbom, a poznata je i kao kćerka hrvatskog funk glazbenika Dine Dvornika.

S Fondom za zaštitu okoliša obilježit ćemo i Svjetski dan bez automobila (22.09.)

Posjetitelje Sajma Good life i ove godine očekuje BESPLATAN ulaz na sve programske sadržaje

(www.jabuka.tv)


6 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.