Ella Dvornik promovira majice iz Hercegovine po svjetskim metropolama

Modni brend Lola.tees iz Hercegovine ostvario je suradnju sa Lejlom Osmić i s Ellom Dvornik koja je njihove majice prošetala svjetskim metropolama .

”Do suradnje s Ellom je došlo preko Lejle Osmić, odnosno naše partnerice u zadnjoj suradnji sa blogom Shush-Mush, kojeg vodi Lejla sa kolegicom Leom Škrbo. Naime, Lejla je trenutno u Londonu, gdje je i foto session za spomenutu kolekciju i odrađen. Ella je nosila jednu od sedam modela majice iz naše suradnje, odnosno “Rijetko šta kod mene ima, a da nema veze sa tobom”, duksericu s motivom sarajevske Šibice. Lejla je autor fotografije i citata”, rekla je Lola.tees za Moja.ba.

Suradnja Lola.tess i Shush Mush bloga sadrži priču o sedam printova sa natpisima i fotografijama nastalima na raznim putovanjima, a svaki print predstavlja jedan grad, jedna osjećaj i jednu zasebnu misao.

”Radi se prvo o Sarajevu, koji nosi dva motiva, “Šaljivdžinicu” i “Rijetko šta kod mene ima, a da nema veze sa tobom”, zatim, Samo ti i ja, (DC, USA); ” Proporcije” s motivom iz Metropolitan muzeja u New Yorku; “Nema ništa bolje od tebe” – San Francisko, te još dva motiva koja se tek trenaju predstaviti, a na kojima se nalazi London”, rekla je Lejla Osmić za Moja.ba, te je dodala kako je konačno našla smisao svojim slikama i drago joj je što će uskoro krasiti modne kombinacije mnogih djevojaka.

Lola.tees o suradnji s Ellom, kao i sa Lejlom ima samo riječi hvale. Kažu kako su sa Shush-Mush blogom dosad surađivali i nekoliko puta do sada. Kažu kako su ih spojile pozitivne vibracije koje odašilju oba brenda, mada se nažalost do sada i nisu uživo upoznale.

”Ella je odlična. Zaista. Jedno je divno i iskreno stvorenje i jako nam je drago što su se Lejla i Ella upoznale i što su ostvarile tu suradnju. Ella je odmah pristala na slikanje i pružila je bezuvjetnu podršku ovom projektu. U biti nam uvijek bude drago kada se javne osobe pozitivno odazovu na naše ideje, drago nam je da Ella nije bila izuzetak i radujemo se budućoj suradnji”, ispričale su ‘Lole’.

Ostale postove sa majicama možete naći: za Šaljivdžinicu, Rijetko šta kod mene ima a da nema veze sa tobom, Proporcije, Samo ti i ja, Nema ništa bolje od tebe.

Duksericu možete naručiti preko FB stranice Lola.tees ili porukom na email [email protected] Ukoliko ste u Mostaru, nekoliko primjeraka će biti dostupno u Modamo KreARTiva Concept Store-u.

(Moja.ba)


4 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.