Ella Dvornik objavila popis stvari koje želi učiniti do 30. godine

Mnogi sa zanimanjem prate putovanja i doživljaje Elle Dvornik, a prema njezinom blogu i profilima na društvenim mrežama, malo je toga što ova odvažna Spićanka nije iskusila.

Dok vi ovo čitate, Ella se nalazi u Helsinkiju, glavnom gradu Finske. Na još jednom od svojih mnogobrojnih putovanja, odlučila je stati na loptu i sastaviti bucket list, popis stvari koje želi učiniti do 30. godine, piše Index.hr.

Na popisu se nalazi 20 stavki, a s obzirom na to da trenutno ima samo 26 godina, nije nimalo upitno da će ih Ella redom prekrižiti do svoga okrugloga rođendana.

Sudeći prema njezinim čestim putovanjima, čini se da će joj ubrzo uspjeti proputovati sve zemlje u Europi ili naučiti pedeset novih stvari. Isto tako, posjetiti sve kontinente za Ellu ne bi trebao biti prevelik zadatak.

Ono što bi moglo biti malo teže svakako je susret sa izvanzemaljcima koji je duhovita Ella uklopila među one malo prizemnije želje, poput one da nauči malo bolje fotografirati ili da osnuje obitelj.

Cilj joj je putovati Transsibirskom željeznicom, krstariti rijekom od Moskve do St. Petersburga i tečno naučiti ruski. Možda bi u Rusiju mogla povesti i mamu Danijelu jer joj je jedna od želja otići na odmor s mamom.

Jedna od neobičnijih stvari koje si je Ella zadala je saznati kako izgleda tvornica u kojoj se proizvodi Kinder Bueno.


(www.jabuka.tv)

2 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.