Elizabeta II zapošljava: Traži se administrator na društvenim mrežama za 67.000 dolara

Kraljica Elizabeta II spremna je platiti do 67.000 dolara godišnje čovjeku koji bi upravljao njenim profilima na društvenim mrežama, a sve s ciljem pronalaska, kako je sama rekla, novih načina da se održi njeno prisustvo u javnosti i na svjetskoj sceni.

Kraljevska obitelj, koja je odnedavno prisutna i na LinkedInu, naglasila je da taj posao podrazumijeva i animiranje publike širom svijeta, a ne samo u Velikoj Britanije i zemalja Commonwealtha, prenosi Klix.ba.

Uspješan kandidat rukovodio bi malim digitalnim timom stručnjaka, kreirao strategiju sadržaja naših digitalnih kanala i radio s kolegama kako bi kontinuirano poboljšavali našu digitalnu prisutnost, navodi se u priopćenju.

Izabrana osoba mora osigurati, kako se traži, da kraljičini digitalni kanali pobude interes i privuku publiku uz očuvanje reputacije i utjecaja ove obitelji..

Ona bi također trebala biti iskusna u korištenju različitih platformi za upravljanje sadržajem, društvenih mreža i analitičkih alata, piše CNBC.

Menadžer društvenih mreža imao bi godišnje 33 dana odmora (uključujući praznike), besplatan ručak, obuku i doprinose za mirovinu. Rečeno je i to da se godišnja plata kreće između 45 000 i 50 000 funti (što je oko 67.000 dolara), ovisno o iskustvu.

(www.jabuka.tv)


4 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.