Ekipu slavnog youtubera snašle nevolje po dolasku u Hrvatsku

Tek što se Hrvatskom proširila vijest da je u Dubrovnik stigao jedan od najpoznatijih youtubera Mr. Beast, sad se šire zabrinjavajuće vijesti o trovanju članova njegove ekipe.

Hrvatskom se poput munje proširila vijest da je Lijepu našu u svrhu snimanja novog videozapisa posjetio jedan od najpoznatijih youtubera na svijetu Mr. Beast, piše Showbuzz.

No, dubrovački mediji sada pišu da se među članovima njegove ekipe proširila zabrinjavajuća vijest. Naime, u Kuparima gdje snima svoj novi video, a natjecatelji razboljeli nakon što su popili vodu s izvora kod napuštenog kompleksa.

Kako pišu, snimanje je zbog toga prekinuto te je nastavljeno nakon nekoliko dana oporavka. Srećom, sve se to dogodilo tijekom priprema.
Videi su inače napravljeni u formi pokazivanja izdržljivosti i snalažljivosti, a sudionici osvajaju značajne novčane iznose. U nekim od njegovih natjecanja nagrade su išle i do 500 tisuća dolara.

Građani već danima javljaju da su putevi, koji vode do hotelskog kompleksa u Kuparima, blokirani.

James je s 13 godina počeo snimati za YouTube, a veliku popularnost doživio je 2017. godine. Na njegovim projektima sudjeluje tim od 250 ljudi, a produkcija je postavljena na zavidnoj razini. Na Youtube kanalu Mr. Beast ima preko 236 milijuna pretplata što ga čini prvim na listi pojedinaca s najviše pretplatnika, a drugi je po broju pretplatnika od svih Youtube kanala.

Veliki dio svog bogatstva vraća zajednici po čemu je poznat, pa je tako do sada donirao milijune dolara organizacijama koje se bave očuvanjem biljnog svijeta, čišćenjem oceana i slično.

Najpoznatiji youtuber na svijetu stigao u Hrvatsku

(www.jabuka.tv)

1 komentar

  • Jel’ nesto novca dao protiv arbortusa, nesto za obitelji, sirocadi, protiv gladi. Ili se on iskljucivo bavi faunom i cistim morem?. Kakav snop, imam vrilo ispred kuce, nek’ se napoji bezplatno je.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.