Ekipa ”Lubura izrada” pobjednik streetball turnira u Čapljini

Na sportskom centru u Čapljini jučer je održan turnir u Streetballu na kojem je nastupilo 16 ekipa, a osim domaćih ekipa iz Čapljine na turniru su sudjelovale ekipe iz Mostara, Širokog Brijega, Makarske…

Zbog kvalitetnih utakmica turnir je potrajao do dugo u noć, pa se tako finalna utakmica završila tek iza ponoći.

Titulu pobjednika ponijela je ekipa ”Lubura izrada” iz Širokog Brijega, koja je u finalu bila bolja od ekipe ”Tropic” iz Čapljine.

U prvom polufinalnom susretu ekipa ”Lubura izrada” iz Širokog Brijega slavila je nad ekipom ”Katić Bau”, dok je u drugoj polufinalnoj utakmici ekipa ”Tropic” iz Čapljine bila bolja od ekipe ”Brkovi”.

Prije polufinalnih utakmica održano je natjecanje u izvođenju trica i zakucavanju. Kriterij za određivanje pobjednika u tricama bio je najviši broj poena, a u ovoj kategoriji slavio je Branimir Mikulić.

Pobjednika natjecanja u zakucavanju određivala je publika, pa je tako Mateo Rodin iz Čapljine, koji je zakucavanje izveo skokom preko automobila, proglašen pobjednikom.

Mikulić i Rodin osvojili su nagrade od 50 KM.

U uzbudljivom finalu, koje je započelo oko ponoći, ekipa ”Lubura izrada” iz Širokog Brijega pobijedila je ekipu ”Tropic” iz Čapljine.

Utakmica je opravdala naziv finala, a više od 500 okupljenih gledatelja uživalo je u odličnim potezima.

Za dodatna zagrijavanje publike pobrinula se plesna skupina ”Spitfire Crew” iz Čapljine, a po završetku turnira mladi čapljinski band ”Anarhiv” zabavljao je okupljene.

Nagradu za treće mjesto ekipi ”Katić Bau” uručio je dopredsjedatelj OV Čapljina Pero Knežević, dok je nagrade prvoplasiranoj i drugiplasiranoj uručio načelnik općine Čapljina dr. Smiljan Vidić.

Prvoplasiranoj ekipi pripala je nagrada od 600 KM i večera za 4 osobe, drugoplasiranoj ekipi dodijeljeno je 400 KM i večera za 4 osobe, dok je nagrada za trećeplasiranu ekipu iznosila 200 KM i večera za 4 osobe.

(www.jabuka.tv)7 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.