Ekipa Cageball Grude osvojila turnir 3vs3 u Širokom Brijegu | Jabuka.tv

Ekipa Cageball Grude osvojila turnir 3vs3 u Širokom Brijegu

Drugi Malonogometni turnir 3vs3 u Širokom Brijegu je došao do kraja.

Na posljednjem, trećem danu turnira ostalo je samo osam najboljih ekipa. Nakon niza odličnih i napetih utakmica, najuspješnija je bila ekipa Cageball Grude koja je u finalu slavila nad ekipom Rubin Kazan.

Finalnu utakmicu je bolje otvorila ekipa Rubin Kazan koja je kontrolirala utakmicu u prvom poluvremenu. Ipak, u drugom poluvremenu se sve mijenja te ekipa Cageball Grude predvođena Antom Ćorlukom stiže do preokreta i rezultata 7:5 s kojim je završena utakmica.

Na turniru je sudjelovao i velik broj futsal igrača poput: Mirka Hrkaća, Marina Sesara, Ante Grbešića, Ante Ćorluke, Matea Čuline i brojnih drugih. Takva imena su garantirala odličan mali nogomet koji se igrao 3 vs 3.

U susretu za 3. mjesto slavila je ekipa SC Adeo sa 7:3 nad ekipom Jadran Neum.

*REZULTATI ZAVRŠNICE*19:00 RUBIN KAZAN-TEPSIJA ISPOD SAČA MAKA 5:119:30 CAGE GRUDE-OBE LIVE 3:220:00 FRFIĆI-JADRAN…

Posted by Malonogometni turnir 3 VS 3 Široki Brijeg on Sunday, 23 August 2020

Organizatori se zahvaljuju sponzorima: Eko Trade, Restoran Gurman, Mepas, Mesnica Šišović, WWin Sportska kladionica, Vibar d.o.o, Bagarić benz, Franck Grude, GCR, Violeta, Grand Sport, Central Osiguranje, Frizerski salon “Mićo”.

Također se zahvaljuju Udruzi mladih grada Širokog Brijega i medijskim promotorima: portalu Jabuka.tv i Radiju Široki Brijeg.

(www.jabuka.tv)


2 komentara

Komentiraj: