Eduardo: Reprezentacija je za mene završena priča

“Ovdje sam se školovao kao igrač, Šahtar jako dobro poznajem i nakon odlazaka Douglasa Coste i Luiza Adriana shvatio sam da ovu priliku ne smijem propustiti”, kaže Dudu. Eduardo da Silva u srijedu je zabio prvi povratak za Šahtar po povratku u Europu. Dogodilo se to u pobjedi rudara 4:1 protiv Volina u ukrajinskom prvenstvu.

Flamengo će mi uvijek ostati u srcu, ali imao sam ugovor još pola godine i obzirom na situaciju odlučio sam se vratiti u Europu. Ovdje sam se školovao kao igrač, Šahtar jako dobro poznajem i nakon odlazaka Douglasa Coste i Luiza Adriana shvatio sam da ovu priliku ne smijem propustiti. O povratku u Brazil sada ne razmišljam, ali ako ću igrati dulje vrijeme možda se i to dogodi”, rekao je Dudu za Globo.

Osvrnuo se Eduardo i na hrvatsku reprezentaciju te istaknuo kako sigurno više za kockaste zaigrati neće.

“Kada sam nakon Svjetskog prvenstva potpisao za Flamengo klub mi je dao nekoliko dana da riješim privatne stvari u Hrvatskoj. Tada sam se službeno oprostio od reprezentacije i unatoč povratku u Europu mišljenje nisam promijenio. Puno sam dao reprezentaciji i smatram da je ta priča gotova”, zaključio je Dudu.

(www.goal.com/hr)

8 komentara

  • Crnčugo nije ti mjesto ni bilo u reprezentaciji,u suštini imao si mjesto u reprezentaciji Brazila,i odličan si igrač.
    Ali Hrvat nisi,jer ne poznajem crne Hrvate koji se prezivaju da Silva…
    Hasta la vista

  • majstore kapa do poda za sve što si uradio za našu rep., da nije bilo ozljede i posljedične psihičke blokade bio bi ranga Šukera ali i ovako si bio odličan, naravno da je rep.za tebe završena dok je Niko tamo jer se sjećamo jako dobro šta ti je u tvome Brazilu uradio, ja da sam na tvome mjestu ne bih davao nikakve komentare jer toliko toga si dao za rep. a oni tebi nisu bili u stanju dati 30 minuta protiv Brazila a tamo neki levati sa obe live (a inače dešnjaci) mogu igrati….sritno u ukrajini i daljnjem životu..a Vama hateri poručujem “GET A LIFE” vama ni dragi bog ne bi bio dovoljno dobar…

  • Euduardo kapa do poda. Vrlo dobro je poznato zašto Eduardo ne igra za HR i zbog koga. Ali otići će uskoro iz HR Nogometa neki koji misle da su nezamjenjivi.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.