Dvojica sretnika na kladionici dobila gotovo 137 tisuća KM

Igrač iz Gračanice u nedjelju je na lotu s 1,35 KM dobio 76.800,00 KM, a ponedjeljak je donio još jednoga sretnika!

Naime, u ponedjeljak je igrač iz Goražda na dva tiketa, s ukupno 4,30 KM uplate, ostvario dobitak od 60.123,12 KM u čitlučkoj Premier kladionici, navodi na svojoj Facebook stranici Sportska kladionica Premier.

Kako dodaju, prema samim parovima i tipovima koje je odigrao vidi se da je ovo bila pomna analiza i razrada, a nadamo se da će sretnom dobitniku ova svota pomoći riješiti neke od životnih problema.

(www.jabuka.tv)

15 komentara

  • Jeste gladni vlasnici kladionica pa sa dezinformacijama odnosno lažnim listićem pozivate svit da se zarazi kod vas?Toliko prozirno svako 2 mjeseca nova objava.Poruka svima onim koji prakticiraju sportsko kladjenje’?Ne ulazite u kladionice jer je to sve laž i nemoguće je sastavit takav dobitni listič.Možeš dobit do 100km na uplatu od par maraka ali ćeš i to kasnije vratiti 50 puta više dok ponovo dobiješ 100.Sva sportska natjecanja se namještaju i regulira se onako da kladionice profitiraju.

    • Svako malo ovaj Premijer objavi kladioničarske bajke o velikim dobicima i “sreći”. A vi blesavi igrači vjerujte i nadajte se. Ima budala koji u ovo vjeruju.b

  • To je obicna budalastina , npr na 5 patova odigranih klaf ima 24kombinacije , a igrac ima samo jednu , a zamislite kako je na vise parova , zato ljudi pamet u glavu.

  • Istinito: čovjek pošao kupiti djetetu sirup, ali odlučio da usput i nešto “zaraditi” i naravno izgubio i ono što je imao i vratio se bez sirupa, kasnije žena po susjedstvu traži sirup, krajnje jadno, žalosno i neodgovorno…pa vi pecajte ovakve jadnike bez karaktera, gdje će vam duša, spavate li mirno??? Koliko je brakova i obitelji razorenno da bi tamo neki gazda imao extraprofit od kojeg se plaćaju orgije, droga, stvari i usluge koje mu nisu važne za opstanak, a neko dijete je ostalo bez sirupa, sendviča, tenisica

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.