Dvojica igrača Širokoga Brijega na EP-u U17

“U-17 reprezentacija Bosne i Hercegovine u ponedjeljak putuje za Hrvatsku, a izbornik Sakib Malkočević je nakon završenih priprema odabrao 18 igrača koji će predstavljati našu zemlju na Europskom prvenstvu”, navodi se na stranici NS BiH.

Na spisku se nalaze i dvojica nogometaša Širokoga Brijega – napadač Domagoj Marušić i vratar Matej Perković.

Evo i kompletnoga popisa reprezentativaca BiH: Jasmin Kršić, Matej Perković, Dobrica Tegeltija, Jusuf Gazibegović, Armin Imamović, Enio Zilić, Emir Sejdović, Rijad Sadiku, Eldin Omerović, Dino-Samuel Kurbegović, Stefan Santrač, Đani Salčin, Domagoj Marušić, Milan Šikanjić, Nemanja Vještica, Milan Savić, Elvis Mehanović i Marko Brkić.

Malkočević kaže da je momčad spremna za veliko natjecanje:

„Pripremni period u Zenici je završen i sutra putujemo za Opatiju. Do utakmice s Njemačkom ćemo odraditi još tri treninga. Odlučili smo da na EP povedemo 18 igrača koji su dobili poziv za elitni krug kvalifikacija. Momci koji su bili na pripremama, a nisu na spisku za Euro, također imaju zasluge za dobre rezultate kadetske reprezentacije i nisu slučajno bili tu. U Trening centru smo odradili sve što smo planirali i spremni ćemo dočekati prvu utakmicu.“

Reprezentativci BiH danas imaju slobodan dan, a sutra ujutro polaze za Opatiju.

(www.jabuka.tv)
Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.