Dvije medalja sa Balkankskog prvenstva otišle u Široki Brijeg

Posljednjeg dana Balkanskog prvenstva u krarateu koje se održavavalo u Kragujevcu, osvojena je još jedna medalja od članice karate kluba Široki. Ovog puta Gabrijela Begić uspjela je doći do trećeg mjesta u kategoriji -47kg, uzrast 14 godina. Da podsjetimo Ivan Vukoja je u petak 29.3.2013. postao prvak Balkana u kategoriji -70 kg uzrast 14 godina.

Na Balkanskom prvenstvu u Kragujevcu koje se održavalo od 29. do 31.3.2013. nastupile su reprezentacije 14 država i to iz Albanije, Austrije, BiH, Bugarske, Hrvatske, Cipra, Makedonije, Grčke, Mađarske, Crne Gore, Rumunjske, Slovenije, Turske i Srbije.

kk3

kk2

BP1

Na, dosad najbrojnijem i najbolje organiziranom Balkanskom prvenstvu u karateu, karate klub Široki imao je ukupno sedam predstavnika koji su uspjeli izboriti nastup za Reprezentaciju BiH. Nakon odličnih nastupa i osvojene dvije medalje zlata i bronce, vratli su se u Široki Brijeg u nedjelju kasno navečer. Ostali širokobriježani koji su nastupili na Balkanskom prevenstvu ali ovog puta nisu uspjeli doći do medalje su Iva Dominković, Iva Jurić, Petra Kraljević, Kristijan Kolobarić i Marko Kraljević. Iz karate kluba Široki zahvaljuju se Vladi Županije Zapadnohercegovačke, Općinskom poglavastvu Š.Brijega i svim donatorima koji su omogućuli da širokobriježani učestvuju na ovoj manifestaciji.

(www.jabuka.tv)

9 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.