Dva skijališta iz Bosne i Hercegovine među najboljima u Europi

Kompanija SportsCover Direct nedavno je provela istraživanje o najbolje ocijenjenim skijaškim odmaralištima u Europi, u kojem su istaknuta i dva odmarališta iz Bosne i Hercegovine.

Analiza je obuhvatila različite faktore poput cijene dnevne ski karte, prosječnih ocjena posjetitelja, broja ski liftova, najveće nadmorske visine, dužine staza, prosječnih cijena hotela te broja hotela u blizini.

Prema istraživanju, odmaralište Aleko u Bugarskoj zauzelo je prvo mjesto s visokom ocjenom od 74,2 od 80, zahvaljujući svojoj pristupačnosti, visinskoj razlici i pristupačnim cijenama.

Na drugom mjestu nalazi se odmaralište Straja u Rumunjskoj, dok je treće mjesto pripalo Ravnoj planini u Bosni i Hercegovini. Također, odmaralište Igman u Bosni i Hercegovini našlo se na sedmoj poziciji.

Sean Walsh, šef marketinga u SportsCover Directu, istaknuo je važnost razmatranja različitih faktora prilikom odabira odmarališta kako bi se osiguralo ugodno iskustvo na snježnim padinama.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Ski Centar Igman (@skiigman)

Istraživanje je pokazalo veliku raznolikost u ponudi skijaških odmarališta diljem Europe te važnost pažljivog planiranja putovanja kako bi se izabrao odgovarajući smještaj u skladu s preferencijama i vještinama skijaša.

(www.jabuka.tv | Foto: Ski centar Ravna Planina)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.