Dva požara i četiri prometne nesreće s dvoje ozlijeđenih u ŽZH

Dva požara i četiri prometne nesreće evidentirane su tijekom protekla 24 sata na području Županije Zapadnohercegovačke.

U Ljubuškom je u četvrtak gorjelo u vremenu od 12:15 do 13:30 sati. Pet ljubuških vatrogasaca s dvama vozilima gasilo je požar u mjestu Orahovlje uz granicu s RH (Ljubuški). Gorjela je trava i nisko raslinje. Opožarena površina je oko 10.000 metara četvornih.

U Širokom Brijegu gorjelo je u vremenu od 19:00 do 20:45 sati. Dva širokobriješka vatrogasca intervenirala su s jednim vozilom te su ugasili požar u mjestu Turčinovići. Gorjela je šuma i nisko raslinje. Opožarena površina je oko 3.000 metara četvornih, priopćeno je iz Uprave civilne zaštite Županije Zapadnohercegovačke.

Uprava policije MUP-a ŽZH u biltenu “Halo 122” priopćio je da su u istom periodu na području ŽZH evidentirane četiri prometne nesreće, od čega tri s manjom materijalnom štetom i jedna s većom materijalnom štetom. U prometnim nesrećama dvije osobe zadobile su tjelesne ozljede.

Evidentirana su i tri kaznena djela, od toga jedno iz oblasti kaznenih djela protiv imovine Kaznenoga zakona FBiH i dva kaznena djela iz oblasti kaznenih djela protiv zdravlja ljudi KZ FBiH. Policijski službenici poduzimaju operativne mjere i radnje.

U četvrtak nije bilo evidentiranih događaja iz oblasti javnog reda i mira, zaključeno je u priopćenju Uprave Policije MUP-a ŽZH.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.