Dva hrvatska policajca udaljena iz službe zbog ozljeđivanja migranta

Karlovačka policija izvijestila je u petak o sankcioniranju dvojice policajaca zbog sumnje da je jedan od njih 11. lipnja lakše ozlijedio stranca zatečenog u ilegalnom boravku u Hrvatskoj, a da ga drugi nije ni spriječio u ozljeđivanju migranta niti ga prijavio.

Obojica su udaljena iz službe i protiv njih će se pokrenuti disciplinski postupak za težu povredu službene dužnosti te su uz kaznenu prijavu dovedeni pritvorskom nadzorniku karlovačke Policijske uprave.

Iz policije su priopćili da je u četvrtak, 11. lipnja, u večernjim satima, tijekom utvrđivanja okolnosti nezakonitog ulaska u Republiku Hrvatsku, u policijsku postaju Slunj doveden strani državljanin na kojem su policijski službenici uočili ozljede.

Ilegalni migrant u početku nije želio reći što se dogodilo, a kada se izjasnio, njegov je iskaz bio suprotan iskazu policijskih službenika.

Temeljem provedenog kriminalističkog istraživanja utvrđena je sumnja da je jedan policijski službenik lakše ozlijedio stranog državljanina, dok je drugi policijski službenik propustio spriječiti takvo postupanje i nije ga prijavio, prenijela je Hina.

”Pao” u Posušju: Muškarac u automobil natrpao devet migranata

(www.jabuka.tv)


7 komentara

  • Uuuuu ovo nije dobro…. Njih ne smije ni’tko dirati…to je obucena vojska…. vecinom Maroko..koju Soros placa Vucicu i Izedbegovicu…. Zbog cega su na Balkanu???!!!! Pripremajmo se ….

  • Samo vi koliko je uzvanika bilo u svadbi i kad ce kafici i kladare…a migrantska vojska…ceka da se naoruza…nedaj Boze da im dlaka s glave padne… pa pratite li vi ista sta se desava…pojma vi nemate…

  • Tako treba, policajci trbaju bit profesionalci, inace imamo Kaos u drzavi, vidimo sta se dogoda u drugim drzavama.

  • Sve je to više manje kuga islamistička, šerijatska, i teroristička koja dolazi na kršćanski Zapad malo širiti radikaini i antiljudski islamistički svjetonazor, malo ubijati, do kraja života uživati i benefitima koje im pružaju liberalna i zeleno lijeva izrazito usmjerena antikršćanska masonska oligarhija.
    Treba se ugledati Europa na Izrael i od njega učiti kako se čuva svoja zemlja i svoj narod.Pod svaku cijenu i spremni na svaku opciju.
    Kad bi IZRAEL radio protiv sebe kao ova plaćena takozvana lijeva, zeleno liberalna i protubožja europska masonerija , davno bi ih ova islamistička kuga pomorila..
    Ali , Bogu hvala, to je narod od Boga izabran koji zna razlikovati dobro od zla i koji nikada ni pod koju cjenu ne će dopustiti da im vlastiti izrodi rade o glavi i ugrožavaju sigurnost.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.