Duvanjski Putin se okupao u hladnoj Šujici

I dok nas se većina proteklih dana pri temperaturnim minusima utopljavala višeslojnom odjećom, Duvnjak Ivan Jakić s Kuka razodjenuo se, okupao u hladnoj Šujici, a potom protrčao snijegom. Sve za jačanje imuniteta.

Prijatelji su ga već prozvali “duvanjskim Putinom“.

Videozapise je objavio portal Tomislavcity.

(www.jabuka.tv)

16 komentara

 • Nema nista bolje za imunitet od ledene vode dokazano.Vec godinu dana se kupam ladnom vodom prema takozvanoj wim hof metodi tehnika disanja i ladni tus za celicni imunitet.

  • Jedan je slobodnjak, zaljubljenik u alternativnu znanost i medicinu, istraživač svemira i veliki vijernik, bio smislio metodu tzv elektrostimulacije, nadahnut jednim balkan info youtub dokumentarcem o Nikoli T. – ukombinirao je naime, u smislu fuzije, sa tuširanjem hladnom vodom, tako što je uključen fen položio pod kutom od 27,4° (u odnosu na istočnu stijenku kade u kupatilu) u odnosu na mlaz vode (hladne) što otiče. Umro je kasnije od infarkta.

  • Ova metoda dokazano djeluje,a ja se nisam prehladio niti jednom od ledene vode i ledena voda se ne preporuca srcanim bolesnicima.Vjerujte vi konveniocalnoj medicini i njihovim kemiskim tabletama do mile volje i kad rak dobijete idite na kemoterapiju ona ce izljecit rak naravno.Ja vjerujem da u prirodi ima ljek za sve i to je moj stav a kome je draze trovovati se cijepivom i raznoraznim terapijama izvolite.Bog je stvorio prirodu ne labratorije.

   • Jedan je zanesenjak, pjesnik, slobodarski čovjek, puno godina samo gledao u sunce, nije se tuširao nikako, ni hladnom ni mlakom vodom, i kao žitelj crpio tako zanj živežnu energiju. I nikada se ni zakašljao nije. Ima sve na yutube, pravi video, naziv: ‘protiv zavere i kemtrejls, miligram đoković i piramide’ – sa žutim titlom. Pomaže Bog.

   • Sta li ti naskraba tu kralju i jos zavrsi sa ”Bog je stvorio prirodu, ne labratorije”. Pa, ako je stvorio covjeka, a covjek dalje svojim razumom i znanjem te laboratorije, valjda je onda i to zasluga Boga, ako gledas tom tvojom logikom. Ova ostala nepismena naklapanja koja si nasvrljao ne bih ni komentirao, samo cu reci blago glupanima danas, jer svijet je postao presigurno mjesto zahvaljujuci napretku znanosti i tehnologije, pa i takvi imaju sanse opstati.

 • O kakvoj ti tehnologiji pricas tehnologija raste dolaze epidemije i potresi haahaha. Mores mislit kako ovaj svijet ide narprijed sve vise bolesti stresa sjede kose u 20tima.To je tehnologija cudo jedno sretni su ljudi prije bili puno nego danas.

  • I epidemije i potresi su bili ‘prije tehnologije’, nema to veze jedno s drugim da bi se tvrdila nekakva isključiva uzročno posljedična veza. Tehnološki razvoj je dobra stvar, a stres i nesretna lica što ih se kao takve percipira može proizvesti to kada se ‘preko noći’ sunovrati među zadnje krikove mode i tehnologije razvijenog svijeta, pa se onda u svemu ne snalazi jer se nema zapravo neke osnovne sposobnosti razumijevanja odnosno znanja što je nužno kao predispozicija, što se ne može dakle steći ‘preko noći’, a kompleksi to sve čine vrlo primamljivim.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.