Duško Vujošević: Bodovi u Širokom veliki kao kuća

Partizan je u prošlosti znao gubiti u Širokom Brijegu, no pobjeda koju su crno-bijeli ostvarili sinoć jedna je od lakših i uvjerljivijih koje su ostvarili.

Momčad koja je prije tri dana držala superbogati Fenerbahče “u šahu” od početka je stisnula u obrani, povela sa 6:0 i više se nije osvrtala.

“Na papiru smo mi kvalitetniji od Širokog, no to je trebalo prenijeti na parket. Znali smo da neće biti lako jer smo igrali protiv ljudi koji imaju čvrst karakter i koji su pobijedili Zvezdu i Olimpiju i da će se pokušati vaditi poslije tri uzastopna poraza”, kazao je Partizanov trener Duško Vujošević nakon utakmice te dodao:

“Iz tog opterećenja su proistekli i njihovi promašaji, no Milosavljević je kapetanski povukao na početku, ostali su prihvatili i dva boda iz Širokog su veliki kao kuća”.

Trener Širokog Damir Vujanović uzroke poraza svoje momčadi vidio je u očitoj razliici u kvaliteti, te u nervoznom ulasku u utakmicu njegovih igrača.

“Znali smo da je Partizan kvalitetniji od nas. Željeli smo ga iznenaditi, no prevelika želja utjecala je na to da napadački loše reagiramo. Nismo uspjeli iskontrolirati obrambeni skok. Kad smo došli na devet poena razlike brzopleto smo reagirali, Partizan je sve naše pogreške kaznio i pokazao kvalitetu više”.

(Bljesak.info | Foto: Domagoj Ledić)

Komentiraj: