Duhovna obnova za folkloraše u Mostaru

U duhovnom centru “Biskup fra Paškal Buconjić” u Bijelom Polju (Potoci 1) u Mostaru od 27. veljače do 1. ožujka 2015. godine Udruga hrvatskih amaterskih kulturno umjetničkih društava u Bosni i Hercegovini (UHAKUD u BiH) organizira Duhovnu obnovu za folkloraše.

Voditeljica seminara je s. Ljilja Pehar iz Mostara, a seminar počinje u petak 27. veljače u 18.00 sati, a završava u nedjelju, 1. ožujka oko 11-00 sati.

Može se sudjelovati i djelomično, u pojedine dane, ali se preporučuje sudjelovanje u cijelom programu. Kotizacija za sudjelovanje iznosti 50,00 KM, a uključeni su obroci i noćenja. Prijava je obvezna radi smještaja.

bijelo_polje_franjevke

”U predivnom ambijentu duhovnog centra časnih sestara franjevki svatko će pronaći svoj mir. Ovi su dani ponuda onima koji žele u ozračju sabranosti i molitvenoj šutnji pred tajnom Euharistijske Prisutnosti, susresti sebe i odmjeriti vlastite stavove i svoje djelovanje u suodnosu prema Stvoritelju i bližnjima”, kazali su iz UHAKUD-a u BiH.

Sve informacije, kao i prijave možete dobiti na kontakt mobitel: 063/428-146 (Vanja); 063/468-796 (Vedran).

Vođeni Božjom ljubavi, velikim zanimanjem i odazivom folkloraša na duhovno zajedništvo, UHAKUD u BiH Vas poziva da dođete i osjetite istinsku ljubav Božju i ljubav koju Vam može pružiti bližnji, istinsko zajedništvo i snagu koja će Vas voditi putem Božje pobjede. NAPOMENA: Poželjno je ponijeti nošnju, priopćeno je iz UHAKUD-a u BiH.

(www.jabuka.tv)2 komentara

  • Spoznati istinsku ljubav prema bližnjemu (čitaj rodbini), ne znam kada će se to dogoditi.. Rekla bih, da gorih od tih “bližnjih”, ne poznajem ! Ima mojih istomišljenika koliko hoćete…… samo je pitanje hoće li se ovdje upisati i sudjelovati.. Dragi moji bližnji, svi odreda ste puni interesa. Ovakove duhovne obnove su vam samo paravan. Ali Bog sve prepoznaje ! ! !

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.