Dug put do mora: Na Doljanima se čeka dva sata

Na cestamau BIH jutros se prometuje bez izvanrednih ograničenja, uz pojačanu frekvenciju vozila posebno na cestovnim pravcima prema jugu zemlje, priopćeno je iz BiHAMK-a.

Na vozače se apelira da voze maksimalno oprezno i da obavezno drže razmak između vozila. Duža putovanja da planiraju u jutarnjim ili večernjim satima, a ukoliko putuju tijekom dana, da zbog visokih temperatura prave češće stanke.

Na dionici autoceste A-1 Visoko-Dobrinje izvode se radovi na sanaciji dilatacijskih naprava na mostu M6 zbog čega se promet preusmjerava iz vozne u preticajnu traku i obratno.

Zbog održavanja autotrke na brdskim stazama “Vlasenica 2015” danas će u vremenu od 10.30 do 13.30 sati na dionici magistaralne ceste M-19 Vlasenica-Han Pijesak (u dužini od 7,1 km) promet biti obustavljen. Za vrijeme obustave promet će se odvijati alternativnim pravcima.

Prema podacima Granične policije BIH, na graničnom prijelazu Doljani na izlazu iz BIH čeka se do dva sata. Na GP Ivanica zadržavanja na izlazu su do 45 minuta. Na ostalim graničnim prijelazima zadržavanja su do 30 minuta.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.