Državni tajnik Zvonko Milas u posjetu Hrvatima u Prijedoru

Državni tajnik Središnji državni ured za Hrvate izvan Republike Hrvatske Zvonko Milas boravio je u četvrtak u radnom posjetu Prijedoru. Milas se zajedno sa suradnicima susreo s predstavnicima Hrvata te prijedorskim gradonačelnikom Milenkom Đakovićem.

Tijekom posjeta istaknuo je zadovoljstvo što je naišao na otvorena vrata i modele suradnje koji će doprinijeti što boljem životu, ne samo Hrvata, nego svih građana koji žive na području Prijedora, tu prije svega mislim na infrastrukturne projekte.

Očekujem da ćemo što prije realizirati prioritetna pitanja koja su važna za Hrvate i građane Prijedora, u kojima će sudjelovati Grad Prijedor i Vlada Republike Hrvatske kroz Središnji državni ureda za Hrvate izvan Republike Hrvatske i kroz Središnji državni ured za obnovu i stambeno zbrinjavanje, a kojima će se omogućiti bolji život svih koji ovdje žive i povratak onih koji se žele vratiti, istaknuo je Milas.

Bila je ovo prigoda da visoki dužnosnici Središnjeg državnog ureda posjete župu svetoga Josipa u Prijedoru te odaju počast poginulim Hrvatima u selu Briševu. Također posjetili su i tvornicu keksa i čokolade Mira koja je dio grupacije Kraš.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.