Državljanin Austrije u selu kod Rame napravio laboratorij skanka | Jabuka.tv

Državljanin Austrije u selu kod Rame napravio laboratorij skanka

U akciji koju su rano jutros proveli pripadnici Sektora kriminalističke policije Policijske uprave Konjic na području općine Prozor/Rama, uhićen je državljanin Austrije, porijeklom s tog područja.

Ova informacija potvrđena je za Faktor u PU Konjic. Akcija je provedena u mjestu Ometala, u selu Ćališi.

Na osnovu naredbe Općinskog suda u Konjicu pretresena je kuća i pomoćni objekti koje koristi 40-godišnji Č. T. i tom prilikom je pronađen laboratorij za umjetni uzgoj skanka (genetski modificirana marihuana) i veća količina ove droge, koja je već bila spremna za tržište, kazali su u policiji.

Četrdesetogodišnjak je uhićen i proveden na kriminalističku obradu. Sumnjiči se za neovlaštenu proizvodnju i stavljanje u promet opojnih droga.

Konjička policija je izuzela pronađenu drogu, kao i opremu za laboratorij i druge predmete koji će biti korišteni u dokaznom postupku protiv uhićenog.

(www.jabuka.tv)


2 komentara

  • Znam čoveka,u austriji ziveo zavrsio skolu,radio 20 god bez prestanka i onda dosao jedan Milan i sjebao mu zivot…decko je sve izgubio i resio da ode kuci,a nikad ni mrava zgazio nije. Ruku dajem da covek nije nikome nista prodavao,vec samo za sopstvene potrebe! Bezveze navuče bedu sebi,neko ga je drukao sto posto! Moto da si ostao ovde za to malo vutrice nebi maltene morao ni izjavu da ide da daje! Jbg

Komentiraj: