Državljani BiH ”pali” na granici s 4.200 tableta Viagre, drogom i mesom

Brodsko-posavska policija izvijestila je o više zapljena razne robe s ograničenim prometom, koju se u četvrtak preko državne granice pokušalo prokrijumčariti u Hrvatsku, pa tako i više od 4.000 tableta, odnosno vrećica sa “stimulativnim sredstvima” poput Viagre, koje je bosansko-hercegovački državljanin skrivao u automobilu, javlja Hina.

Taj je 40-godišnjak zaustavljen na graničnom prijelazu Slavonski Šamac te mu je u automobilu pronađeno 4.204 tableta, odnosno vrećica stimulativnih sredstava (Viagra i druga).

Policija je u petak priopćila i da je u drugom automobilu, također BiH registracija, pronađeno 60 komada lijekova s popisa opojnih droga za koje 26-godišnjak nije imao odgovarajuću liječničku dokumentaciju. Protiv njega će biti podnesene prekršajne prijave sukladno Zakonu o provedbi carinskih propisa Europske unije i Zakona o suzbijanju zlouporabe opojnih droga, javlja Hina.

Na graničnom prijelazu Stara Gradiška, u automobilu hrvatskih nacionalnih oznaka koji je vozio 67-godišnjak iz BiH, pronađeno je 36 kilograma raznog mesa i mesnih prerađevina koje se u Hrvatsku pokušalo unijeti bez prijave djelatnicima carine.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.