Druženje trudnica: “Naše putovanje počinje” ponovno oduševilo Mostarke – Jabuka.tv

Druženje trudnica: “Naše putovanje počinje” ponovno oduševilo Mostarke

Više od stotinu trudnica uživalo je u edukativnim predavanjima, poklonima, nagradama, te u ostalom programu koji je održan u Hotelu “Mepas” u sklopu projekta Edukativno druženje s trudnicama ”Naše putovanje počinje”.

Edukativno druženje održano je u organizaciji mostarske kompanije Sfera i Poliklinike Vitalis.

Druženje je u petak ispunilo očekivanja trudnica s područja Mostara i šire. Razgovaralo se o temama koje su bitne za svaku trudnicu, od trudnoće, pripreme za porod, samog poroda, do brige za novorođenče.

Liječnici i stručnjaci koji su održavali prezentacije na zanimljiv i edukativan način su prenijeli svoje znanje, savjete i korisne informacije. S druge strane, trudnice su imale mnogo upita te se tako razvio i dijalog, a sve u cilju pružanja potrebnih informacija i savjeta.

Na druženju su se predstavile i respektabilne tvrtke iz ove branše koje su svojim prezentacijama i izložbenim dijelom prezentirale sve dobrobiti svojih proizvoda. Na taj način trudnice su imale priliku vidjeti i čuti sve na jednom mjestu.

Edukativno druženje privuklo je brojnu publiku

Trudnice su dobile vrijedne poklone i nagrade koje su osigurali sponzori i partneri projekta, a glavnu nagradu osigurla je tvrtka Farmaduks iz Posušja, inače jedan od sponzora druženja. Sretnu trudnicu darovala je jastukom za dojenje.

Također, svaka trudnica je dobila i poklon kupon -50% na ginekološki pregled i trudnički paket labaratorijskih nalaza te -30% na Srebrenu zdravstvenu karticu Poliklinike Vitalis. Također, jedna trudnica je osvojila i srebrnu karticu ove poliklinike.

Kompanija Sfera darovala je časopis “Roditelj”, jedini stručni časopis za uspješan odgoj djece u BiH.

Respektabilne tvrtke prezentirale su svoje proizvode

Sponzori projekta su: Pampers, Nifty, Biassco sa proizvodom Curaprox, Euromand sa proizvodom Milupa, A-Twin sa proizvodom Child Life, Sebamed, Solgar, Farmaduks sa proizvodom MAM, Berlin Chemie sa proizvodima Anaftin Baby i Espumisan L, Bayer sa proizvodom Bepanthen, Ewopharma sa proizvodom Biogaia, Tosama sa proizvodima To.To., El Pharma sa proizvodom Femibion.

Partneri: Medimpex sa proizvodom Mollers, Sarajevski kiseljak sa proizvodom Mg Mivela, Džajić commerce sa proizvodom Hamanek, Nectar sa proizvodom Frutek, Pharma S sa proizvodom Pro Balans Baby i PrenataS i Nobel.

Sudjelovanje na ovim druženjima je besplatno, a prijaviti se možete putem Facebook stranice Roditelj.

Inače, projekt se održava kvartalno po gradovima; Mostar, Sarajevo, Banja Luka. Sljedeće druženje zakazano je za veljaču u Sarajevu, priopćili su organizatori.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.