Droga iz Nizozemske poslana poštom u Mostar

Tijekom proteklog vikenda u oblasti sprječavanja i otkrivanja kriminaliteta na području Hercegovačko-neretvanske županije registrirano je 15 prijava, priopćeno je na internetskim stranicama MUP-a HNŽ-a.

U oblasti javnog reda i mira registrirano je osam prekršaja, a u oblasti sigurnosti prometa 18 prometnih nezgoda u kojima su tri osobe zadobile lakše ozljede.

Carinski službenici iz carinarnice Hrvatske pošte Mostar pronašli su 2. rujna u pošiljci iz Nizozemske sjemenke kanabisa, mrvilicu i prospekte. Predmeti u vezi s kaznenim djelom su izuzeti, a zbog sumnje da je počinila kazneno djelo privedena je E. S. (1988.) iz Mostara, te je izvršen pretres stana u Ulici kralja Tomislava.

O svemu je izvješten dežurni državni tužitelj.

PU Mostar 4. rujna je prijavljeno kako je nepoznati počinitelj, uz prijetnju pištoljem, od uposlenice prodavaonice Best d.o.o. Travnik, u Ulici maršala Tita, otuđen novac. S događajem je upoznata krim policija i nadležni tužitelj te izvršen očevid.

Istoga dana, zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo “teška krađa” u krugu TC FIS na Bišće polju, slobode je lišen I. A. U baraci u kojoj boravi lociranoj na Bišće polju pronađen je dio predmeta koji potječu iz kaznenog djela, navodi se u priopćenju.

(Fena)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.