Draško Stanivuković proglasio pobjedu u Banja Luci | Jabuka.tv

Draško Stanivuković proglasio pobjedu u Banja Luci

Pobjeda u Banja Luci je preduvjet svih promjena u cijeloj Republici Srpskoj i tako će biti, poručio je kandidat PDP-a za gradonačelnika Banja Luke Draško Stanivuković, proglasivši izbornu pobjedu.

Stanivuković se zahvalio Banjalučanima, svakom čovjeku, svakom građaninu koji je podržao ovu ideju, jer ćemo mi iza svake riječi koju smo rekli čvrsto stajati i ispuniti je.

Ovo je poruka mnogo šira od naše Banja Luke, za cijelu Republiku Srpsku. Ovo je poruka i za sve naše građane koji su, na žalost, zbog jedne loše politike morali napustiti ovaj grad i ovu zemlju. Ovo je poruka da se dana mogu vratiti, uložiti u Banja Luku, uložiti u Republiku Srpsku, da počnu razmišljati da ovdje žive, jer će ovo biti grad bez podjela u kojem će se vrednovati ljudske vrijednosti, kazao je Stanivuković.

Dodao je da će ovo biti politika puna ljubavi i razumijevanja.

Ovo je poruka građanima RS-a da se promjena ne trebaju plašiti, promjene prijaju. Ova promjena će definitivno prijati, naveo je Stanivuković.

Istaknuo je da su rekli na početku da je pobjeda u Banja Luci preduvjet svih promjena u cijeloj Republici Srpskoj te da će tako i biti.

Imamo naš program, naš put, postavljene programske ciljeve, planove za grad Banja Luku. Razvijat ćemo ovaj grad kao otvoren grad, prijateljski grad, grad ljudskog lica, ali grad u kojem će simbol uvijek biti čovjek, njegova obitelj i uvijek ulagati u gospodarstvo i poticaje, kako bi svaki čovjek imao priliku za posao, poručio je Stanivuković.

Izbori su završeni: Pogledajte konačnu izlaznost birača u Hercegovini

(Fena)


17 komentara

Komentiraj: