Drama u Biogradu: Suprugu udario automobilom pa je napao nožem

Zadarska policija uhitila je u Biogradu na moru 68-godišnjega muškarca, koji je jutros pokušao ubiti godinu dana mlađu bivšu suprugu.

Pokušaj ubojstva dogodio se u trenutku dok se nesretna žena vraćala sa susjedama iz crkve. Kako doznajemo od policije, muškarac se najprije osobnim vozilom zaletio u ženu te ju potom napao i nožem.

Nakon što ju je bivši suprug udario automobilom ozlijeđenoj ženi su u pomoć priskočili prolaznici, no tu nije bio kraj drame. Pobješnjeli muškarac ponovno je pojurio vozilom prema ozlijeđenoj ženi i muškarcima koji su je spašavali, prenosi HRT.

Pobjegli su iza zid i mislili kako su spas našli u vrtu iza ograde. No bivši suprug je, kada nije mogao dalje, iskočio iz automobila, udario jednog muškarca te skočio u vrt k bivšoj ženi, izvadio nož i ubo je, navodi svjedokinja. Potom je nekoliko muškaraca svladalo napadača do dolaska policije.

Nasilni muškarac je uhićen i nad njim se provodi kriminalističko istraživanje, kaže glasnogovornik PU Zadarske Elis Žodan, dodajući kako će tek nakon toga biti poznati motivi i druge okolnosti događaja. Za sada nisu poznate ni težine ozljeda nesretne žene koja je zbrinuta u zadarskoj Općoj bolnici.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.