Drama dan Mepas Malla u znaku ljubavi

Mjesec ljubavi nam je pokucao na vrata, a u naš centar stigle su i nove kolekcije!

Pomisao na to što izabrati iz mora raznovrsnih modnih kombinacija i dodataka za sebe i svoje najmilije može vas lako obeshrabriti, ali zato je Mepas Mall za vas pripremio novi svima omiljeni Drama Dan!

Drama Dan u nedjelju 10. veljače u kombinaciji s novim kolekcijama će zasigurno oduševiti sve posjetitelje i pružiti svima mogućnost za pronaći komade kojima ćete izraziti svoj stil i unijeti dašak proljeća u svoje ormare.

Drama Dan donosi velike pogodnosti i priliku za obaviti pametan shopping uz najniže cijene. Savršeni izlozi prepuni novih kolekcija i novih odjevnih kombinacija za svačiji ukus čekaju na vas!

Bez obzira na to.gdje želite provesti najromantičniji dan u godini, sigurno želite izgledati savršeno. Moderne i zavodljive kolekcije kojima ćete očarati partnera ili partnericu čekaju vas u izlozima radnji centra.

Potražite udobne i atraktivne odjevne kombinacije kojima ćete unijeti vedrinu u vaše dane i izgledati zanosno.

Potražite savršen poklon u radnjama centra i obradujte dragu osobu. Ukoliko ste pažljivo osluškivali želje vaših najmilijih o novim tehnološkim uređajima ili kućanskim aparatima, pravo je vrijeme da ih obradujete željenim artiklima uz odlične popuste koje donosi Drama Dan.

Sve pogodnosti Drama Dana pogledajte na linku.

Povoljan i ugodan shopping uz odličan izbor trgovina prepunih modernih i bezvremenskih odjevnih komada čeka vas u Mepas Mallu.

Nove kolekcije spremno čekaju na vas!

Vidimo se!

Vaš Mepas Mall
Lifestyle u trendu