Dragan Čović primio folkloraše iz Tomislavgrada

Član Predsjedništva BiH iz reda hrvatskog naroda Dragan Čović primio je izaslanstvo Udruge za očuvanje i promicanje tradicijske kulture u BiH ”Stećak”.

Predstavnici Udruge ”Stećak”, iz tomislavgradskog sela Prisoje, izrazili su zadovoljstvo i zahvalnost Draganu Čoviću zbog ovog susreta.

Ovom prigodom razgovarano je o aktivnostima Udruge ”Stećak”, s posebnim osvrtom na organizaciju Revije tradicijske odjeće i izbor najljepše Hrvatice u narodnoj nošnji izvan Republike Hrvatske, koja se održava u Tomislavgradu od 23. do 28. lipnja 2015. godine, pod visokim pokroviteljstvom Dragana Čovića, člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine iz reda hrvatskog naroda.

Čović je iskazao potporu djelovanju Udruge ”Stećak”, te naglasio značaj očuvanja i promicanja kulturne baštine naroda Bosne i Hercegovine, te svih projekata koji se provode u svrhu podizanja kulturne svijesti građana.

(www.jabuka.tv)

2 komentara

  • Vidi dragana što se okružio bosanskim zastavama.
    Nigdje Herceg-Bosne Nigdje hrvatske zastave. Kome dadošte glas jadnici …

  • Malo opanaka, malo fusbala i prođe mandati i druga Gage. Ajde neka, o problemima će mo pričati kada se vrati iz Sarajeva. Ne bi valjalo da se zamjera susjedima dok je gore pa je bolje o svemu šutjeti, ta poznata je ta sveta “hrvatska šutnja”. Bar neće ispasti glup kada nešto kaže i svi će misliti kako je drug Gago jako pametan.

Komentiraj: