Dragan Čović posjetio tvrtku „China National Philatelic Corporation“ i obišao Kineski zid – Jabuka.tv

Dragan Čović posjetio tvrtku „China National Philatelic Corporation“ i obišao Kineski zid

Predsjedatelj Predsjedništva BiH dr. Dragan Čović posjetio tvrtku „China National Philatelic Corporation“ i obišao Kineski zid.

Drugog dana posjeta NR Kini, predsjedatelj Predsjedništva BiH dr. Dragan Čović je u jutarnjim satima obišao Kineski zid (vrh Badaling). Ovom prigodom, domaćin je uručio dr. Čoviću monografiju svih visokih dužnosnika koji su posjetili Kineski zid.

U popodnevnim satima, dr. Čović je posjetio tvrtku „China National Philatelic Corporation“, te razgovarao s predsjednikom tvrtke Lijem Mingom.

Tijekom susreta upriličeno je predstavljanje kuverte i poštanske markice, izrađenih u povodu 20 godina od uspostavljanja diplomatskih odnosa NR Kine i Bosne i Hercegovine. Nakon prigodnih obraćanja gospodina Minga i dr. Čovića, potpisane su predstavljene kuverte, te je razmijenjen po jedan primjerak.

(www.jabuka.tv)


13 komentara

  • Javnost očekivala vijesti iz Pekinga sa proslave 70-e obljetnice pobjede u WWII i susret sa predsjednicima Kine i Rusije, a kad tamo drug Gago u turističkoj posjeti zidinama i primanja kod nekih direktora tvrtki. Smiješno i žalosno, pa makar bilo i od adezea i njihovih izvjestitelja. Čime je drug Gago zaslužio ovakvo poniženje?

  • KINEZI , ČUVAJTE SE ČOVIĆA, BELI VAS IMA ALI ĆE VAS ZAJEBATI , BIT ĆE VAM KO I NAMA, PROSLIJEDITE GA U SIRIJU

  • On kao uvjereni komunist treba tamo i ostat, samo bi ga brzo zatvorili na doživotni zatvor jerbo bi i tamo pljačka kao i ovamo. Ipak bi za nas bilo bolje da ga Kinezi sebi natakare na neku funkciju,

  • Stari udbaš Čolak koji živi u Beogradu išao je pomoći da ustroji kinesku tajnu službu,tako da ovi za Dragana već gore znaju,i naše drugove, kao pzitivan lik,voli petokraku i komunistički totalitarni režim,kome je ostao dosljedan javno do 1992 a tajno i danas dan su svi kadrovi partizanija i djeca udbaša. Godinama se javno priča da je Grafotisak u Grudama toga udbaša Čolaka a ko zna koje još uspješne firme u Hercegovini kontroliraju i RH-oj i BiH-ni. Ovaj može i sa Kinezima i sa Rusima i Amerikancima,NJemcima,Turcima a i sa ISILOM u Sarajevu,svi mu štimaju samo da je na vlasti.Papu dočeka ko pravi katolik,svaka čast ni Bata Živojinović nije imo više uloga i bolje ih odglumio.Ali naš je mi ga izabrali…Pametniji i ljepši od Lijana,Jurišića i hrvata Komšića,šteta što i njega ne povede u Kinu srce komunizma,koju je pohodio i bivši oficir JNA-e Budimir Živko takođe hrvat veliki.

  • Blatite svoje ,od tog nema ništa samo se dušmani nasladuju ,živite sada i ovdje ,nadite boljega,kandidirajte ga na izbore,pa vidite kako će se taj boriti za bolje svima.

  • Moja Iva borit će se baš ko i ovaj i ovi svi prije njega,mislim na hrvat.političare. Mi svoje trebamo upozoravati na ono što ne valja,Bakira,Dodika i slične neka prozivaju njihovi,svi su isti lopina do lipine..Svatko pljačka svoj narod,i pravi bjrdu i sirotinju od njega a oni milijarderi. Kako to moja dobra Ive…

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.