Dragan Čović održao sastanak s predstavnicima Udruge Zaboravljeni branitelji

Predsjednik HDZ-a BiH i hrvatski član Predsjedništva BiH Dragan Čović održao je u ponedjeljak u Mostaru sastanak s predstavnicima Udruge “Zaboravljeni branitelji”.
Izaslanstvo spomenute Udruge predvodio je predsjednik Drago Grbavac.

Razgovaralo se o otvorenim pitanjima s kojima se susreću branitelji iz Udruge. U tom kontekstu razmatrana su i rješenja navedenih problema.

Čović je istaknuo da se kroz Odjel za branitelje HVO-a i Domovinski rat Hrvatskog narodnog sabora (HNS) u kojem sudjeluju sve stranke i druge udruge branitelja, mora pronaći prihvatljivo rješenje koje će na održiv, realan i sveobuhvatan način riješiti pitanje prava branitelja i braniteljske populacije, pa tako i za Udrugu “Zaboravljani branitelji”.

Zaključeno je da sve inicijative i rješenja idu preko Odjela za branitelje HVO-a i Domovinski rat HNS-a, koje će se poštivati i provoditi, priopćeno je iz HDZ-a BiH.

(www.jabuka.tv)


20 komentara

  • Dobro ti će ih prožvakati i ispljunuti kao i sve što nije niklo iz gu’ice partije. Drug Gago je nemilosrdan i neumoljiv po pitanju partijske pripadnosti i ništa ga sa tog puta ne može skrenuti. A tko je ovima kriv što nisu na vrijeme kupili invalidnine kao i sav ostali “pošteni” hrvatski puk. Sada bi oni tražili pravicu i ispravljali krive Drine, malo sutra. Ukoliko UZB misli istrajati u svojim zahtjevima morati će pokazati zube drugu Gagi i njegovoj partijskoj bulumenti, a oni se smekšali ko pamuk čim im je ovaj dao malo milosti i udostojio ih se primiti u svojoj partijskoj palači. Marušiću, ukoliko si se ispuhao ili izgubio elan onda se malo osvježite sa svježom krvi i upregnite malo nove ljude da vas malo odmine prije nego “mago” krepa.

  • Sada će sve biti riješeno,samo neka naprave spiskove koliko kome love treba. Samo ovim uplatiti 20 000 km i problem zaboravljeni branitelja riješen. Svaki od ovih se bori za svoju guzicu,tako su nam uradili generali,sebe namirili i branitelje ostavili na cjedilu,tako rade vođe sindikata raznih sebe namire i gotovo,pobune,štrajkovi gotovi. Već viđen scenari.Vjerovatno i ova udruga i njeni vodeći ljudi idu na proračun županije i stvar riješena.Dragan i da hože im pomoći,njegove mogućnosti u Sarajevu bez podrške bošnjaka su nikakve.To ovaj M,arušić i Grbavac znaju ali se prave maniti.Neka se jave Šerifu Patkoviću,zapovj.Sedme muslimanske,,zloglasne,,brigade i što im on rekne biti će tako.On je bog i batina u min.boraca u Sarajevu. Sve drugo je farsa,laž i magla za javnos…

  • Sve što su pričali,pričali,pričali dragom vođi na jedno uho ušlo na drugo izišlo.Eto napokon ih primio i kulturno ih otkanto.

  • Svi branitelji i ostali pricaju protiv Covica ,pljuju po njemu,prozivaju ga i na kraju bi dali guzice samo da se uslikaju s njim.

    Vidi ih osmjeh od uva do uva..
    eeeee tugo moja

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.