DP prihvatio Škorinu ostavku: Vrijeme će pokazati što je izazvalo drastične promjene u njegovom ponašanju

V.D.. predsjednika Domovinskog pokreta (DP) Mario Radić izvijestio je da su svi članovi Domovinskog odbora i Predsjedništva DP-a jednoglasno prihvatili neopozivu ostavku donedavnog predsjednika Miroslava Škore te ustvrdio da je konsolidacija stranke u tijeku.

Radić je dan nakon sjednice Domovinskog odbora i Predsjedništva DP-a ocijenio da je cijeli niz Škorinih postupaka posve suprotan načelima DP-a te je u ime stranke zamolio Škoru da “DP ne bude njegov talac”.

Zahvalni smo mu na svemu, ali molimo da ovo prestane. Birači su nekoliko puta gledali rastakanje političkog tijela, poglavito desnog. Ne bismo im to htjeli priuštiti još jednom, poručio je Radić bivšem predsjedniku stranke i dodao da je konsolidacija stranke u tijeku.

DP prolazi kroz krizno razdoblje koje je uzrokovala neopoziva ostavka bivšeg predsjednika Miroslava Škore. Tek će vrijeme pokazati što je izazvalo drastične promjene u njegovom ponašanju. Ne želimo se baviti zakulisnim stvarima. DP nastavlja svoj put i cilj – suverena i prosperitetna Hrvatska, poručio je Radić.

Komentirajući današnji Škorin istup u kojem je upitao zašto je protiv njega pokrenut postupak pred Sudom časti, Radić je odgovorio protupitanjem ”kako se netko može potpisati na memorandum bez žiga i pečata kao predsjednik, a dva dana prije toga je dao neopozivu ostavku”.

A o insinuacijama i vrijeđanjima da ne govorimo, dodao je, prenosi Hina.

Radić je istaknuo da o Škorinoj poziciji potpredsjednika sabora nisu razgovarali jer ne žele prejudicirati nikakve odluke Suda časti.

Upitan ima li ambicije postati novim predsjednikom stranke, Radić je odgovorio kako to trenutno nije tema te da će vrijeme pokazati hoće li netko u idućem razdoblju pokazati takvu ambiciju.

(www.jabuka.tv | Foto: Davor Puklavec/Pixsell)

3 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.