Doznajte što muškarci gledaju na Facebook profilu djevojaka

Svaka žena radi isto, a naše proučavanje slika potencijalnih tipova za vezu nije rezervirano samo za nas. Muškarci nas na Facebooku ocjenjuju, procjenjuju, pokazuju frendovima… Evo što najčešće rade:

Gledaju ljetni foto album

Nema boljeg načina da vide što ih čeka nego da pogledaju nekoliko naših slika s ljetovanja. Ovaj album ima sve što mu treba: Uvid u našu figuru, figure naših frendica i priliku da nas vidi bez šminke i photoshopa. Cure, pažljivo s fotkama!

Dobro, staro uhođenje

Muškarcima danas nije teško pratiti aktivnosti žena: Osim što statusima i fotkama dajemo do znanja gdje se krećemo, tu je i omiljeni nam “check-in”. Nemojte se čuditi ako sretnete tipa koji vas pokušava osvojiti, i nemojte misliti da je to baš tolika slučajnost: Možda je jednostavno vidio gdje se nalazite, i pojavio se.

Pripremaju se za razgovor

Slučajno je spomenuo knjigu koju trenutno čita i, gle čuda, to je tvoja najdraža knjiga? Muškarci su kao i žene, pa će tako na Facebooku provjeriti naše interese, i neobavezno ih ubaciti u razgovor. Ne kažemo da nam to smeta: Bolje da se malo potrudi nego da nemamo o čemu pričati.

Bivši dečki

Umjesto da te pita o bivšima, možda sve lijepo provjeriti na Facebooku. Tako će djelovati kao da mu je svejedno, a ipak dobiti sve informacije. Provjeravat će i učestalost vaše komunikacije, pa se pripremi na malo ljubomore svaki put kada ti bivši “lajka” sliku ili status.

Muški frendovi

Tvoj najbolji frend za njega znači prijetnju koje se mora paziti, a svi muškarci koji su ti samo prijatelji, za njega su potencijalna opasnost. Svaki komentar od strane muškog prijatelja kod njega će izazvati reakciju, a ako smatra da je taj muški prijatelj privlačniji od njega, mogao bi biti ljubomoran.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.