Doznajte kakvo nas vrijeme očekuje u naredna tri dana

Oblačno cesta

U Bosni i Hercegovini jutros je hladno i maglovito uz mraz, međutim očekuje se dugotrajna magla u većini krajeva Bosne. Ponegdje se oko sredine dana i poslijepodne nakratko može sunce ukazati.
U utorak će u Bosni i Hercegovini biti umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Po kotlinama u Bosni se očekuje magla ili niska naoblaka. Jutarnja temperatura zraka većinom između –2 i 4, na jugu zemlje od 2 do 8, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 5 i 11, na jugu zemlje od 11 do 15 stupnjeva Celzijevih.

U srijedu će u u Bosni i Hercegovini biti umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Ponegdje u zapadnim i istočnim područjima Bosne može pasti i malo kiše, a na planinama i malo snijega. Po kotlinama u Bosni se očekuje magla ili niska naoblaka. Jutarnja temperatura zraka većinom između –2 i 4, na jugu zemlje od 3 do 8, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 4 i 10, na jugu zemlje od 11 do 15 stupnjeva Celzijevih.

U četvrtak će u u Bosni i Hercegovini biti umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Ponegdje u zapadnim područjima Bosne može pasti i malo kiše, a na istoku i malo snijega. Jutarnja temperatura zraka većinom između –2 i 3, na jugu zemlje od 2 do 7, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 2 i 8, na jugu zemlje od 10 do 13 stupnjeva Celzijevih.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj: