Doživjela je 107. rođendan zahvaljujući talijanskoj hrani i životu bez muškarca

Louise Signore iz Bronxa napunila je jučer 107 godina, a tim povodom je imala i veliki tulum.

Rođena je 1912. godine na Manhattanu, a od 14. godine živi u Bronxu. Više od stotinu ljudi okupilo se na proslavi rođendana ove sretne bakice iako ne voli proslave, piše CBS.

Nevjerojatna je. Nema štap ni kolica. Sama odlazi u kupnju, rekla je njezina prijateljica. Druga prijateljica kaže kako je na životu održava druženje sa susjedima i ljudima u staračkom domu.

Louise kaže kako je glavni razlog njezina dugog života što i dalje živi sama.

Mislim da je moja tajna što sam doživjela 107 godina ta što se nikad nisam udala. Moja sestra mi kaže: “Da se barem ja nisam nikad udala”, rekla je Louise. Izgleda kako veliku ulogu igraju i geni jer joj sestra ima 102 godine.

Ova sretna bakica ne uzima nikakve tablete, osim onih za visoki tlak, ali je prije četiri godine bila žrtva napada i pljačke u svojem stanu.

Za kraj je dodala kako je uvijek jela talijansku hranu.

Talijanska hrana je jako dobra za vas. Odgajana sam uz odličnu prehranu. Bez sokova i bez slatkoga.

(www.jabuka.tv)


8 komentara

  • Cure moje, znate sto vam je ciniti. Musko samo po potrebi dozirati. Mislim kad vam se cefne. I noga. Nikakve cvrsce veze. Kad tad ce doci do nesuglasica. A iskreno, zivot je prekratak da bismo ga potratile s nekim i jos se usput s tim zivcirale. Kazu brak je pun kompromisa. To je druga rijec za “popustanje” jedne strane. Jednostavno pusti zena kraju, radi mira u kuci. Ma jebem ti ja takav mir ako moram biti nesto sto nisam.
    Dakle, pametne moje zene, SEBE na prvo mjesto i zivot je sigurno kvalitetan a vjerojatno i dug. Ova capo iz Italije je to davno shvatila.

    • Ajde ne ka.i.Meni moj muz vazda treba , a sad pogotovo kad starim.Necu ni spominjat koliko treba nasoj djeci.Za kraj ja sam kraljica svima u kuci, tako sam se postavila i tako me cijene a i ja njih.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.