Dopušten rad tržnih centara i ugostiteljskih objekata u zatvorenom prostoru

Federalni stožer civilne zaštite na sjednici koja je održana večeras donio je odluku da se dopusti otvaranje tržnih centara. Ova odluka stupa na snagu odmah.

Tako je ovom odlukom dopušteno otvaranje svih gospodarskih subjekata koji se nalaze u tržnim centrima, trgovinama, ugostiteljskim objektima i drugima, prenosi Klix.ba.

Također, federalni stožer civilne zaštite na večerašnjoj sjednici donio je odluku kojom se odobrava rad ugostiteljskim objektima u zatvorenom prostoru uz propisane epidemiološke mjere. Ova odluka stupa na snagu odmah.

Prema odluci Federalnog stožera civilne zaštite, u zatvorenom prostoru ugostiteljskih objekata bit će dopušteno maksimalno 50 gostiju uz pridržavanje mjera zaštite i držanja socijalne distance.

Inače, zapovijed o zatvaranju tržnih centara Federalni stožer civilne zaštite donio je 18. ožujka, nakon proglašenja stanja nesreće zbog pandemije koronavirusa.

Stožer je još 12. svibnja donio odluku da svoja vrata nakon duže vremena mogu otvoriti bašte i terase ugostiteljskih objekata i hotela. U međuvremenu došlo je do znatnog poboljšanja epidemiološke situacije u FBiH.

(www.jabuka.tv)

5 komentara

  • Komu ih otvarat pa kolko je naših mladih dobilo otkaze u ŽZH i samo čekaju da odu odavde u druge zemlje.Jelse pitaiko zato.jel se pita iko koce ovdje ostat živit.jelse pitaju ti kao Hrvatski predtavnici zasto idu ko im kroji sve jel Sarajevo.Ja od 55g majka sam čija dica su prinudena ici trbuhom za kruhom i iskreno bilabih u stanju pljunit na sve te koji su dopustili dase naša dica ovako doslovno maltretiraju.Mogu poslodavci doc i rec jednostavno od sutra si višak.Ko nam dicu goni u bjeli svit.Svi znamo ko.A njihova dica imadu državni posa i rodbina u 5 koljeno .OKRENICESE SVE AKO NE NA OVOM SVITU IMA JEDAN PRAVEDNI TU NECE BIT VEZA SAMO ZASLUGE.

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.