Donosimo vam program adventskih događanja u Posušju

Adventska događanja u Posušju ove godine će trajati četiri dana i bit će humanitarnog karaktera.

U četvrtak, 22. prosinca, u 17.00 sati na Trgu hrvatskih branitelja bit će organizirano druženje uz domaće specijalitet i glazbu uživo, za tradicionalno će se sa obližnje zgrade spustiti Djed Božićnjak.

Petak, 23. prosinca, donosi dva događaja – prvo će u 18.00 sati u kinodvorani Posušje biti prikazan film ”Druga obitelj” o Humanitarnoj udruzi fra Mladen Hrkać, a u 19.30 sati u Gradskoj sportskoj dvorani bit će održan božićni koncert Tomislava Bralića i klape Intrade.

U subotu, točnije na Badnjak, program se ponovno seli na Trg hrvatskih branitelja gdje će u 11.00 sati na druženju nastupiti vokalni sastav Bel Canto, KUD fra Petar Bakula, a Djed Dožićnjak će darivati najmlađe.

Naime, za koncert klape Intrade 23. prosinca – ulaznice po cijeni od 15 KM za tribine te 25 KM za stolice na parketu možete kupiti u Posušju u caffeu Grand i caffeu Viva te u Radio Plusum u trgovačkom centru Feniks, a time pomažete radu Humanitarni udruge fra Mladen Hrkać, za koju je namijenjen dio prihoda s ovoga koncerta.

Ostalim danima ove manifestacije Božić u Posušju, prikupljat će se sredstva za obitelji u općini Posušje kojima je to najpotrebnije.

(www.jabuka.tv)
Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.