Donosimo šest frizura koje će biti veliki hit u 2022. godini

Osim što je prosinac rezerviran za rezimiranje godine na izmaku, sve se više priča i o trendovima koji nas očekuju u 2022. Jedna od tema su i frizure.

Profesionalci za kosu već su izdvojili trendove koji će dominirati. Ako planirate šišanje, ali niste sigurni kakvu frizuru odabrati, u nastavku provjerite krije li se idealna opcija za vas među najvećim trendovima koji će obilježiti 2022. godinu.

  • Dječački bob – Ni 2022. godina neće biti ona u kojoj će bob pasti u zaborav. Ova svestrana, moderna frizura i dalje ostaje među najpopularnijima. Verzija je puno, a s nijednom nećete pogriješiti. Posebno popularan bit će dječački bob – verzija u kojoj je bitno da tekstura “slobodno luta”. Radi se o bobu koji nije krut, a prilikom oblikovanja preporuča se sušiti kosu na zraku. Naravno, popularne ostaju i sve druge verzije boba, poput francuskog i talijanskog.
  • Prirodna tekstura – Veliki hit u 2022. godini bit će prihvaćanje onoga što već imamo uz dodatno naglašavanje. Ljudi žele uvjerljivu kosu, ništa lažno. Zato se manje okreću termičkom oblikovanju i dopuštaju da se pokaže prirodna tekstura kose, objašnjavaju stručnjaci. U 2022. fokus će, dakle, biti na prirodnoj teksturi.
  • Izrasle šiške – zavjese – Ako želite promjenu, ali ne želite “prave” šiške, dobra vijest je da će izrasle šiške-zavjese biti megapopularne. Volumen sprijeda dat će kosi oblik, kraći pramenovi uokvirit će lice, a same šiške bit će lijep dodatak gotovo svakoj frizuri. Dodatni plus je činjenica da ovakve šiške pristaju gotovo svim teksturama kose i lako ih je održavati.
  • Kaskadne šiške – Ove šiške najavljene su kao veliki trend za žene s kovrčavom kosom. Šiške duljine do iznad trepavica pomoći će u dodatnom isticanju prekrasnih kovrča, a otvorit će se i prostor za razne opcije stiliziranja.
  • Shag nove generacije – Shag se vratio na velika vrata, a moderna verzija frizure koja je obilježila sedamdesete godine prošlog stoljeća nikamo ne ide ni u 2022. godini. Prema riječima stručnjaka, ljepota ove frizure krije se u jednostavnom održavanju i lakom oblikovanju.
  • Slojevi – Duga, slojevito ošišana kosa kao stvorena za feniranje i velike valove bit će još jedna od frizura koje će dominirati u 2022. godini. Radi se o frizuri koja uvijek izgleda ženstveno i glamurozno, a na vama je da duljinu i detalje poput šiški u dogovoru s frizerom maksimalno prilagodite vašem licu.
  • Veliki rez – Ako želite veliku promjenu, onda je veliki, drastični rez definitivno jedna od opcija. Taj veliki rez ima široko značenje. Bitno je samo da odaberete stil koji vam se najviše sviđa, a onda se posavjetujte i s frizerom kako biste bili sigurni da ćete dobiti frizuru koja će najbolje odgovarati vašem obliku lica i tipu kose.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli SAL SALCEDO (@salsalhair)

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.