Donosimo listu filmova i serija koje će obilježiti studeni

Temperature lagano postaju sve niže, a topli kutak doma uz mekanu dekicu postaje scenarij kojem se najviše radujemo.

Budući da više i nije tako primamljivo izaći negdje u šetnju odlučili smo istražiti filmove koji mogu upotpuniti cozy vibe ovog, ali i svakog sljedećeg vikenda u ovom mjesecu.

Trenutno u kinima igra Dune, film koji je porušio sve rekorde gledanosti u svjetskom box officeu, a jednako intrigantan sadržaj stiže na streaming servise.

Lista filmova za mjesec studeni u kojima ćete sigurno uživati:  My Salinger year, Last night, Malcolm & Marie, Duplex, Someone Somewhere, Romantic’s Anonymous, Eyes Wide Shut, Before Sunrise.

Osim filmova studeni je svakako u znaku povratka nekih od najpopularnijih serija prošle godine. Pa tako ove zime možete pogledati:

The Great – U jeku prvog lockdowna, najveće iznenađenje 2020. godine bila nam je serija The Great. Savršena dinamika Elle Fanning i Nicholasa Houlta i inovativan spin na priče o kraljici Katarini Velikoj i kralju Petru III. samo su neki od aduta ove uspješnicež

An astrological guide for broken hearts – Na Netflixu se već prikazuje talijanska simpatična serija koja je baš ono što nam treba kad se želimo opustiti. Temelji se na romanu prvijencu Silvije Zucce, a mnogi je opisuju kao romantičnu, zabavnu komediju koja podsjeća na španjolski hit Valeria ili kultnu Bridget Jones

The north water – Smještena u Velikoj Britaniji i arktičkoj pustoši krajem 1850-ih, The North Water priča je o Patricku Sumneru (Jack O’Connell), osramoćenom bivšem vojnom kirurgu koji se prijavljuje kao brodski liječnik u kitolovnoj ekspediciji na Arktik.

True story – Kevin Hart stiže na Netflix i to u dramskoj seriji True Story. Nakon filma Fatherhood koji je dobio relativno pozitivne kritike, izgleda da stand up komičar i glumac radi na zaokretu u svojoj karijeri. Ovoga puta Hart igra uspješnog komičara nadimka The Kid koji uživa u životu i svemu što mu njegov status donosi.

(www.jabuka.tv)

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.