Donesena odluka o tome koliki će biti regres državnim službenicima iduće godine

U “Službenom glasniku BiH” danas je objavljena odluka o visini regresa za godišnji odmor u institucijama BiH za 2020. godinu.

Odluka koju je potpisao Denis Zvizdić, predsjedavajući Vijeća ministara BiH, odnosi se na zaposlene u institucijama Bosne i Hercegovine i njom se utvrđuje pravo na regres za godišnji odmor za 2020. godinu.

Kako je navedeno, obračun i isplata regresa za godišnji odmor za zaposlene u institucijama Bosne i Hercegovine za 2020. godinu vrši se u skladu s odredbama Odluke o načinu i postupku ostvarivanja prava na regres za godišnji odmor u institucijama BiH.

U odluci se navodi kako se zaposlenim u institucijama Bosne i Hercegovine utvrđuje pravo na regres za godišnji odmor za 2020. godinu u visini od 300 konvertibilnih maraka.

(www.jabuka.tv)


6 komentara

  • Ja regresa vi političari toliko imate dnevnog džeparca sram vas bilo.
    Trebalo bih vas pisat velikim slovom, al kad zaslužite i onako vas političara je 80% nepismeno, s kupljenim fakultetskim diplomama.

  • Naravno da svi uposleni trebaju i moraju po zakonu imati regres,al privatnik da džeparac političaru i ode regres. Zakonski regres iznosi prosječnu plaću, a ne kako se isplaćuje 60 % od prosječne plaće. Dječiji dohodak se ne isplaćuje a trebao bih zakonski. Regres se isplaćuje pred godišnji odmor obvezno. Radio sam nekad u privatnoj tvrtki gdje su mi Božić, N.G. i ostali praznici računati u godišnji odmor, istinito i žalosno. Potpuno razumijem djelatnike u privatnom kao i državnom sektoru.

  • Dat im sve… Sve što realni sektor tj privatnici zarade sve Njima… Baš sve… Neće li sve što nije državno odseliti… Da vidimo dokad ćete

    2
    1

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.