Dom zdravlja Mostar neće uzimati uzorke za koronavirus tijekom blagdana

Dom zdravlja Mostar objavio je kako tijekom predstojećih blagdana neće vršiti testiranje na koronavirus.

Povodom nadolazećih blagdana i praznika, željeli bismo Vam uputiti određene informacije i savjete. Ljubazno Vas molimo da nadolazeće blagdane provedete u krugu svoje obitelji te da smanjite sve nepotrebne kontakte kako biste minimizirali mogućnost infekcije.

Vrlo je izvjesno kako će nakon svih praznika i blagdana doći do uvećanja broja oboljelih, bit će otežan i usporen pristup zdravstvenoj zaštiti te iz tih razloga Vam toplo savjetujemo da u narednim tjednima povećate oprez i čuvate se kako bismo svi zajedno ugodnije ispratili ovu tešku godinu.

Par organizacijskih informacija:

  1. Dom zdravlja Mostar neće obavljati uzorkovanje (testiranje) na SARS CoV-2 25, 26. i 27. prosinca.
  2. Ako bi Vam bila potreba za zdravstvenom uslugom, navedenih datuma možete pozvati na broj dežurne ambulante 036-335-549 od 8 do 12 sati. Iza 12 sati možete pozvati Hitnu pomoć na broj 124.
  3. Febrilni punkt (Izolatorij) će raditi svaki dan od 7 do 13 sati gdje će se COVID pacijenti obrađivati na preporuku liječnika iz dežurne ambulante (stavka 2). Iza 13h će Hitna pomoć preuzeti hitno zbrinjavanje COVID-19 pacijenata.
  4. Ponedjeljak, 28. prosinca je redoviti radni dan.

Želimo Vam sve najljepše, ponajprije puno zdravlja. Svim zdravstvenim djelatnicima izražavamo duboko poštovanje za trud i brigu u prošloj godini, zaista ste heroji modernog doba te Vam želimo u narednim danima malo mira, odmora i veselja sa svojim najbližima, naveli su iz mostarskog Doma zdravlja.

(www.jabuka.tv)


6 komentara

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.