Dokument koji potvrđuje da je Džaferović bio “hostesa mudžahedina”

Hrvatski predsjednik Zoran Milanović nazvao je ovih dana bošnjačkog člana Predsjedništva BiH Šefika Džaferovića “hostesom i sponzorom mudžahedina”.

Javnosti nije nepoznato da je mudžahedinima, koji su počinili zvjerske zločine nad hrvatskim i srpskim civilima u središnjoj Bosni, zenička policija na čijem je čelu u to vrijeme bio Šefik Džaferović, umjesto da ih uhićuje i nadležnim pravosudnim institucijama dostavlja izvješća o njihovim zločinima, dodjeljivala državljanstva BiH, piše HMS.

Evo jednog dokumenta koji o tome svjedoči.

O tome koji od mudžahedina su upisani u državljanstvo BiH Džaferović, u svojstvu tadašnjeg načelnika Centra službi sigurnosti Zenica obaviještava Ministarstvo obrane RBiH- Odjeljenje Zenica.

Džaferović danas drži moralne lekcije i Srbima i Hrvatima, optužuje Hrvatsku i Srbiju za agresiju, dok tvrdi kako tzv. Armija RBiH nije činila ratne zločine, imala logore, uništavala vjerske i druge objekte. I pritom šuti o svojoj nečasnoj ratnoj ulozi.

(www.jabuka.tv)

23 komentara

 • Drzavljanstva BiH koja im je dao, potpisao, potpisivao Dzafirovic su im bila nagrada za zlocine i zvjerstva koja su ovi mudzahedini radili nad hrvatima i srbima i to u sklopu Armije BiH. Postoje na stotine ovakvih i slicnih dokumenata koji potvrduju izravnu umjesanost visokih duznosnika sa stranim ratnicima, mudzahedinima. Ali valjda se nekada na Sudu BiH otvore i ti slucajevi predmeti. Tko ih i kako dovodio u BiH, tko im izdavao zapovjedi, tko ih placao, tko je skrbio o njihovoj logistici, tko im je zapovjedao gdje ce ici na ratne zadatke, tko je prekrivao njihove zlocine i tko ih nagradivao i pohvaljivao za iste. I onda na kraju za nagradu ti i takvi jos dobiju ne zakonito drzavljanstvo BiH i onda kao takvi su djelovali sirom EU i u citavom svijetu. Poveznice teroristickih napada ovih likova su dobro poznate od Amerike, EU i nasedrzave…

  • Što se to tek sada otkriva Šta se čekalo do sada kad se sve znalo .Znači samo je Milanović imao hrabrosti da to otkrije javnoZnali su to svi političari u Bih i šute kukavice .Svi su oni isti use i nase .Briga njih za narod

 • Sada ce me vidit je tuzilastvo 🙂 korumpirano ovo je cisti dokaz i treba da odgovara tko je pustio ove ljude u drzavu da ubija gradane BiH.

 • To su sve njegovi Al ahbabi, nama nametnuti sugradjani za daljnji suzivot, koji to nece NIKADA biti!
  Zalosno je da nam takvi “ljudi” danas drze moralne lekcije!

  • Ovi zlikovci – mudzahedini nisu pali s neba nego su u BiH usli uz blagoslov RH preko punktova u Hercegovini koje je opet drzala Vojna policija HVO.
   Dobro bi bilo da Milanovic prozbori ko je to i po kojoj cijeni mudzahedinima dozvolio tranzit kroz RH…bice opet pojedinci,kriminalci i sl.

 • Zalosno je sve ove godine da politicarima svih nacija uspijeva bacit kost narodu da se svadjaju i vrijedaju dok primaju placu i povlastice,a nista ne cine da otvore vise radnih mjesta i unaprijede ekonomiju.Kako je jadno da ljudi uvijek nasjednu na politicke igre i manipulacije

 • O Bože ili Alahu baci ciglu i budi precizan ; oslobodi nas ovakvih moralni nakaza da malo prodišemo ; laku noć boljitku možda jednog dana…

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.