Đoković začuđen, a “otkačena” tvrdi: Čilić je moj dečko!

Teniski ATP Masters 1000 turnir u Indian Wellsu smatra se najvećim nakon četiri Grand Slama. Čak ga se i naziva petim Grand Slamom sezone, na koji dolaze najbolji igrači današnjice. Među njima je bio i naš Marin Čilić, treći igrač svijeta, koji je svoj nastup završio već u 3. kolu porazom od Philippa Kohlschreibera.

Indian Wells jedan je od najposjećenijih turnira u sezoni, no koliko zapravo prosječni Amerikanci znaju o najboljim igračima svijeta pokazao je novinar Croatian Sportsa Ante Kvartuč.

Prvih nekoliko osoba, sve redom žene, nisu znale tko je Marin Čilić, te su se čudile da ne znaju igrača koji je drugi nositelj i treći tenisač svijeta. Kvartuč je za izjavu uspio uhvatiti i bivšega prvaka Novaka Đokovića.

Znaš li tko je Marin Čilić?, upitao je Kvartuč.

Đoković je složio izraz lica u stilu “kakvo je to pitanje? Pa naravno da znam.” Kvartuč mu je rekao da je pitanje legitimno, na što je Nole složio još jednom sličan izraz lica.

Nakon još dvije djevojke, na red su došla dva gospodina koji su znali tko je Marin Čilić te su ga okarakterizirali kao vrhunskoga tenisača. Kvartuč je šećer ostavio za kraj.

Jedna “otkačena” djevojka imala je zanimljivu tezu tko je Marin Čilić.

Tko je Marin Čilić?

Moj dečko, odgovorila je djevojka.

Kako to znaš?

Jer je moj drugi dečko iz Hrvatske.

Koliko dečki imaš?

Šest do sedam, ovisi o danu o tjednu.

Gdje su oni sada?

Radije ne bih rekla.

Kako ti je ime?

Radije ne bih rekla.

(www.jabuka.tv)Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.