Dok nema škole BHT1 od ponedjeljka prikazuje emisije s gradivom za učenike – Jabuka.tv

Dok nema škole BHT1 od ponedjeljka prikazuje emisije s gradivom za učenike

U skladu s događanjima vezanim za pandemiju koronavirusa, Radiotelevizija Bosne i Hercegovine obavještava gledatelje da će od ponedjeljka (16. ožujka) doći do izmjena u programskoj shemi BHT1.

Neke od redovnih emisija neće biti emitirane, dok će druge imati promijenjen koncept i nove termine.

Dok traje prekid nastave u BiH, BHT1 će svakim radnim danom u 9:30 sati emitirati emisiju “Domaća zadaća” s gradivom za učenike nižih razreda osnovnih škola.

Za učenike viših razreda priprema se emisija “Domaća zadaća specijal”, svakim radnim danom u 12:30.

Specijalne emisije će pratiti nastavni plan i program iz fizike, matematike, biologije, kemije i zemljopisa.

Radiotelevizija Bosne i Hercegovine će sve kapacitete angažirati kako bi za korisnike pripremali najnovije i najvažnije informacije o koronavirusu, kako u našoj zemlji, tako i u regiji i svijetu, navodi se u priopćenju.

(www.jabuka.tv)


4 komentara

  • Zadaca iu kriminala tko je pokrao krivaju zavidovica i zadaca iz dionica tko je uzeo pare na aluminiju. Priroda i drustvo zadatak covjek ima jednu zenu i u braku je. Musli ima tri zene i u serijatu je. Lgbt ima dva muza i moze posvajati djecu. Napadom na sarajrvo poceo je rst u bih i bivsoj jugi. Prvi doseljenici u bih su bili hrvati i vlasi. Domicilno stanonistvo je turskoga porijekla i nije vise trecina od 15 5 nego 6 ili nekad 2……u bih zive migranti b komponenta i ostali gradjani i nacionalne manjine hrvati romi srbi crnogorci i platise tv pretplate i ispikaci pive 😘

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.