Dogovor dva HDZ-a o poslijeizbornoj suradnji u Središnjoj Bosni

HDZ BiH i HDZ 1990 postigli su dogovor o poslijeizbornoj suradnji u Županiji Središnja Bosna, ističući kako će u sljedećem mandatu nastupati kao jedinstveni politički blok.

Temeljem Odluke Predsjedništva HNS BiH od 23. listopada da će sve članice HNS BiH u narednom razdoblju djelovati i nastupati kao jedinstveni politički blok, te svjesni odgovornosti koja je povjerena strankama HNS BiH, a imajući u vidu važnost implementacije rezultata izbora kroz legitimno predstavljanje hrvatskog naroda u Županiji Središnja Bosna, HDZ BiH – ŽO ŽSB i HDZ 1990 – ŽO ŽSB danas su zaključili sporazum o poslijeizbornoj suradnji i zajedničkom djelovanju unutar Sabora Županije Središnja Bosna za mandatno razdoblje 2018.-2022. godine, navodi se u priopćenju.

Sporazum su danas u prostorijama ŽO HDZ BiH ŽSB potpisali predsjednici Radoje Vidović i Anto Bilić.

Raduje nas da je došlo do potpisivanja ovoga sporazuma. Ovime smo pokazali političku zrelost i opredjeljenje za zajedničku zaštitu interesa hrvatskog naroda,kako u našoj Županiji, tako i na području čitave Bosne i Hercegovine. Duboko smo uvjereni kako ćemo zajedničkim nastupom doprinijeti gospodarskom napretku, boljoj demografskoj obnovi, očuvanju hrvatskog jezika i kulture, snaženju socijalne pravde i zdravstvene zaštite svih žitelja naše Županije, stoji u zajedničkoj izjavi predsjednika ŽO HDZ BIH ŽSB i ŽO HDZ 1990 ŽSB.

(www.jabuka.tv)


4 komentara

  • Treba žurno ztemeljiti treći HDZ. Imamo slova, imamo brojke i još fali sa (s)likom dr. Franje Tuđmana. HDZ dr. Franjo Tuđman ili HDZ dr. Franje Tuđmana, šta velite to bi bila maestralni potez gdje bi se ova dva pobunila i konačno ujedinila, pa bi se lustracija mogla provesti jednim zamahom metle(ne Lijanovićeve). Koliko je žilav ovak komunizam za nepovjerovati u 3πčke materine. Uštrojili su narod do neprepoznatljivosti, otjerali nekomunističku omladinu vani, stare zaslijepili likom i djelom ‘Vranje Tuđmana, uveli KOS i UDB-u u sve sfere društva i vladaju i vladaju. Dosta, Basta!

    2
    1

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.