Dodikovi savjetnici “režu” Džaferovića na fotografijama

Vrhunsko intelektualno dostignuće Dodikova tima, počiva na – rezanju fotografija. Otkrivenu tajnu “rezanja” dijelova fotografija javnosti su prezentirali tijekom službene posjete članova Predsjedništva BiH Albaniji.

Jedanaest savjetnika, koliko ih je predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik okupio u svom uredu, osmislilo je strategiju kojom će svog šefa predstaviti relevantnijim nego što je.

Tako je, sudeći prema izvještajima medija koje kontrolira SNSD, Dodik u srijedu u Tirani razgovarao s visokom predstavnicom Europske unije (EU) za vanjske poslove i sigurnosnu politiku Federicom Mogherini.

Upoznao je, prenosi novinska agencija Srna, Dodik visoku predstavnicu EU-a s aktualnom situacijom u BiH, a uz izvještaj je priložena i fotografija koja dokazuje da je Dodik razgovarao s Mogherini.

Službene fotografije s istog događaja, koje nisu prošle kroz ruke Dodikovih vizionara, pokazuju da Mogherini baš i nije osjetila potrebu razgovarati samo s Dodikom, s obzirom na to da je službenom sastanku nazočio i član Predsjedništva BiH Šefik Džaferović, kojeg su Dodikovi suradnici, vjerojatno u “Paintu”, nevješto “odrezali” s fotografija.

Prije nego što se, kako je to izvijestila Srna, “Dodik sastao s Mogherini”, dočekao ga je albanski predsjednik Ilir Meta, s kojim je Dodik, prenose mediji za čiju se naklonost Dodik izborio, “dogovorio uspostavljanje boljih odnosa i suradnje”.

Propustili su isti mediji spomenuti činjenicu da je Meta, skupa s Dodikom, dočekao i član Predsjedništva BiH Šefik Džaferović, kojeg su Dodikovi novopečeni eksperti za obradu fotografija jednako nevješto “odrezali” kao pri sastanku s Mogherini.

Jedini tet-a-tet sastanak kojeg je Dodik zaista imao u Albaniji bio je onaj sa svojim redovnim sugovornikom. Sastao se u holu hotela u Tirani i razgovarao s predsjednikom Republike Srbije Aleksandrom Vučićem. Umjesto državnih zastava, koje su uobičajeni ukras pri službenim sastancima, ambijent tijekom ovog razgovora krasili su dijetalna Coca-Cola, mineralna voda i leđa gospodina u pozadini, prenosi rtvbn.com.

Ovakvi Dodikovi pokušaji da sebe predstavi relevantnijim nego što je su, u zaista žestokoj konkurenciji, zaslužili poziciju u samom vrhu liste najlošije postratne propagande na ovim prostorima.

(www.jabuka.tv)


Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.