Dodik počeo govor s riječima: “Goodbye BiH, welcome RS-EXIT”

Milorad Dodik, predsjednik SNSD-a, svoj govor pred zastupnicima Narodne skupštine RS-a počeo je s riječima “Goodbye BiH, welcome RSEXIT”.

On je rekao da je Ustavni sud prebacio imovinu na BiH kojoj to ne pripada, te da su neki, uključujući i njega bili naivni kada su mislili da će Bošnjaci stati na ukidanju simbola Republike Srpske.

On je dodao da je NS RS ključno mjesto svih odluka i da samo ona može da govori u ime naroda.

Zato mi ne smijemo oklijevati donijeti odluke važne za našu budućnost. Ovaj put smo ozbiljni i nećemo prihvatiti neko drugo kretanje, rekao je Dodik.

On je istaknuo da Republika Srpska i srpski narod nemaju šansu u BiH, jer se posmatraju kao kategorija koju Sarajevo i Bošnjaci ne prihvaćaju i koju mrze i žele uništiti.

Dodik je rekao i da je današnja posebna sjednica sazvana jer je srpski narod prevaren.

Pokušavaju nas napraviti manje vrijednim, računajući da samo oni znaju šta je za nas dobro. Sve o Ustavnom sudu je već rečeno. Ovaj put je taj sud otišao dalje i sebi dao za pravo da donosi odluke i prebacuje imovinu na BiH, a to joj ne pripada, naveo je Dodik, pišu Nezavisne novine.

Srpski član Predsjedništva je istaknuo da mnogi sa zapada misle da Srpska nije sposobna i spremna brinuti sami o sebi.

(www.jabuka.tv)


18 komentara

  • Znas kad ces izaci iz BiH?Na sv Kurcindan, a mozda ni tad!Poklopi se usima i Tisu,sve do onog trenutka, dok sa svojom obitelji ne spicis u majcicu Rusiju, a Srbe ne ostavis suha k.mokrih opanaka!

  • Koji neobrazovani gluepani podrzavaju njega koji vodi entitet odakle je protjerano blizu 150.000 hrvata za vrijeme rata? Navlaci nas da mu damo podrsku ne bi li nam svanulo, ali braco moja hrvati, ako ista imamo u glavi (nase vodstvo jer se naroda nista ne pita) MI MORAMO OSTATI NEUTRALNI – OVO NIJE NAS RAT!! Muslimani su nam 93 zabili noz u ledja tuzbama i zapucali na nas dok smo ih mi naoruzavali i slali im hranu i smjestali uzduz jadrana i lijecili njihove ranjenike! Zasto bi ih opet branili? Ako nas nase vodstvo uvuce na bilo koju stranu, mi, hrvatski narod trebamo srusiti to vodstvo – milom ili silom jer ne rade u interesu naroda! Ne daj Boze rata i zla!

  • Za vas pesimiste i Bošnjake koji pametuju po portalima:
    Koliko se država na ovim prostorima promijenilo? Koliko puta su se granice mijenjale? U samo zadnjih 100 godina?
    Nemojte govoriti nikad.

  • Ako ne bude volja Brisela i AmerikeSrpska Republika neće izać iz Bih isto kao što neće doći do izmjene izbornog zakona ma koliko ovi lideri obmanjivali narod ko je naivan nek povjeruje

  • Ova država sa ovakvim vođama nema nikakve šanse za napredak teška srca jer i sam imam djecu savjetujem djeco bježite odavde što dalje jer ćete uvijek slušati ovakve i slične nebulozne,a međunarodni faktori drže sukob manjeg intenziteta tako ako im zatreba ujutro može krenuti i sukob većeg intenziteta jer nije rat samo sa puškama i topovima dokaz je bih

Komentiraj:

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.